BOGOLJUB KARIĆ PUSTIO U JAVNOST SNIMAK KOJI OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Sigurno nećete OSTATI RAVNODUŠNI! (VIDEO)
Bogoljub Karić i Sreten Karić, Foto: Printscreen/Instagram/bogoljubkaric

tužno

BOGOLJUB KARIĆ PUSTIO U JAVNOST SNIMAK KOJI OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Sigurno nećete OSTATI RAVNODUŠNI! (VIDEO)

"Kada mi je umro brat, moj se život, kao jabuka kad je presečete na pola"

Objavljeno:

Biznismen Sreten Karić, najstariji od braće Karića, preminuo je 2017. godine posle duge bolesti, a bol za njim i dalje ne prestaje. O tome kako se oseća što već pet godina Sreten nije sa njima, najbolje je opisao njegov brat Bogoljub Karić.

Bogoljub je na društvenim mrežama objavio emotivan video o svom najstarijem bratu, u čijem opisu stoji emotivna poruka:

"Kada mi je umro brat, moj se život, kao jabuka kad je presečete na pola, podelio na dva dela. Na život sa njim i život posle njega..." - tako je pisao veliki ruski pisac Dostojevski o smrti svoga brata...

Moj brat Sreten je imao takvu ulogu u mom životu, da ja isto to mogu da kažem za svoj život... Jer Sreto nije bio običan čovek. On skoro da nije imao drugu ljudsku osobinu sem dobrote.

Velike, iskrene, ljudske, bezgranične dobrote! I zato je tuga i praznina koju je ostavio za sobom tako velika, ne samo u mom srcu, već u srcima svih koji su ga poznavali i voleli. A nije bilo moguće poznavati, a ne voleti Sretena Karića!

Ali, zbog njega, zbog onog čemu nas je on učio i što nam je poručivao - ne smemo da tugujemo! Njegov osmeh, bez kojeg nema praktično ni jedne njegove fotografije, nam daje snagu da prebolimo tugu i da se i danas, kada ga već više od pet godina nema fizički sa nama, napajamo njegovom životnom snagom i optimizmom.

Osećam i znam da nam i sada to poručuje, posebno svojoj porodici, da tugu zamene radošću što su ga imali i voleli.

Za sobom je ostavio sećanje na svoju dobrotu, ljubav za sve, želju da pomogne drugim ljudima, bio je pravi i iskrenim prijatelj.

I danas kada sretnemo ljude širom regiona, svi izjavljuju žaljenje što nas je takav čovek napustio.

Ostavio je sve onako kako je on , zdravu i uspešnu porodicu, složnu, kakvi smo uvek i bili. To je nešto što mu dugujemo za svu nesebičnu pažnju i brigu koju nam je pružao.

Brate naš Sreto, večno živiš u našim srcima i duši. I svi treba da se setimo svojih dragih ljudi, koji su u carstvu nebeskom, tako oni žive u nama i našim srcima", napisao je Bogoljub.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.