MODNI DUEL DVE POLITIČARKE, A ISTA HALJINA: Kojoj bolje stoji, Dariji ili Nini? (FOTO)
Darija Kisić i Nina Pavićević nosw iste haljine, Foto: Printscreen/instagram

INTERESANTNO

MODNI DUEL DVE POLITIČARKE, A ISTA HALJINA: Kojoj bolje stoji, Dariji ili Nini? (FOTO)

Inače, ovakve haljine su pravi modni hit ove sezone, mogu se nositi na bezbroj načina i u bezbroj prilika, a odlično izgledaju i sa patikama i sa štiklama

Objavljeno:

Jedna pink haljina postala je omiljena na našoj političkoj sceni. Za samo nekoliko meseci istu su prošetale dve naše političarke, Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, i Nina Pavićević, narodna poslanica iz tabora SPS-a.

Naime, članica Vlade Srbije se pre nekoliko dana pojavila u Inđiji i oduševila stajlingom prisutne. Na sebi je imala haljinu u pink boji, koju je ukombinovala sa cipelama u sličnoj nijansi.

Čim je fotografije objavila na svom nalogu na Instagramu, počeli su da pljušte komplimenti na račun ministarkinog izgleda, ali i stajlinga koji je odabrala za tu priliku.

1 / 4 Foto: Tanjug/Sava Radovanović

„Prelepa haljina“, „najlepša si, Darija“, "Vi, zracite nekom pozitivnošcu", bili su samo neki od komentara pratilaca ministarke Kisić.

E sad, nije Darija jedina kojoj je ova haljina zapala za oko. Identičnu haljinu nekoliko meseci ranije prošetala Nina Pavićević, poslanica iz tabora socijalista u Skupštini Srbije.

Moramo priznati da je i njoj ova haljina odlično pristajala, te da je njen jednostavni kroj u potpunosti istakao savršenu liniju narodne tribunke. Ona je haljinu iskombinovala sa crnim salonkama.

Inače, ovakve haljine su pravi modni hit ove sezone, mogu se nositi na bezbroj načina i u bezbroj prilika, a odlično izgledaju i sa patikama i sa štiklama.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.