ISPLIVALA SLIKA ĆERKE DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Sličnost je neverovatna, a u jedan detalj svi gledaju (FOTO)
Darija Kisić, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

PRELEPA

ISPLIVALA SLIKA ĆERKE DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Sličnost je neverovatna, a u jedan detalj svi gledaju (FOTO)

Kako je u objavi naznačila, upravo danas njena ćerka puni 18. godina

Objavljeno: 13:19h

Ministarka za socijlni rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju svoje punoletne ćerke.

Kako je u objavi naznačila, upravo danas njena ćerka puni 18. godina.

- Na današnji dan pre 18 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan, devojčice moja - stoji u objavi.

Ministarka Kisić inače je postala poznata javnosti kao član republičkog Kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa. Prethohdno, kao vanredni profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Insituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Podetimo, Dariji Kisić se savršen osećaj za modu ne može osporiti. Ona je uvek besprekorno obučena, a i ovog puta je bila na visini zadatka.

Naime, samo jedna obava na Instagramu bila je dovoljna da izazove lavinu pozitivnih komentara. Minstarka je pozirala u najpoželjnijem komadu zimske sezone. Pogađate, reč je o rolkama.

Ovo je klasika koja nikad ne izlazi iz mode, a nezaobilazne su kada je u pitanju jesenja i zimska sezona. Rolke su omiljeni komad tokom hladnijih dana gotovo svim ženama, pa nema razloga da je i vi nemate u garderoberu. Izaberite jednu u nekoj jarkoj boji, baš kao što je to učinila i Darija. Ova nijansa zelene boje posebno lepo stoji plavušama.

Darija Kisić-Tepavčević
foto: RTV Pink printscreen

Već decenijama su u trendu, a i ove godine dominiraju modnom scenom. Odlično stoje svima i ističu lice u pravi plan.

Mogu se nositi na bezbroj načina i u bezbroj prilika. Lako će se uklopiti u najležerniji stajling, ali i u svečane kombinacije. Uz suknje, farmerke, pa čak i trenerke odlično ide.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.