OGLASILA SE NAVODNA TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA: Posle tvrdnji da traži muftijino nasledstvo, rekla šta je ISTINA
Belkisa Crnovršanin, Foto: Printscreen / Instagram

BELKISA CRNOVRŠANIN

OGLASILA SE NAVODNA TREĆA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA: Posle tvrdnji da traži muftijino nasledstvo, rekla šta je ISTINA

Ova novinarka ističe da nikada nije želela da govori za medije o tome da li je bila u braku sa Muamerom Zukorlićem

Objavljeno: 09:19h

Oglasila se Belkisa Crnovršanin (31) za koju su pojedini mediji tvrdili da je treća supruga muftije Muamera Zukorlića, nakon čije smrti su mnogi porodični problemi ugledali svetlost dana. Ona, ipak, nije demantovala da je bila u šerijatskom braku sa Muamerom Zukorlićem, već je samo odbacila tvrdnje da je od njegove porodice tražila deo imovine.

– Uopšte nije tačno da sam tražila imovinu u Mešihatu Islamske zajednice u Srbiji. Sve to je laž, kompromitovanje mene i moje časne porodice. Ja sam ponosna i odana žena, muslimanka, građanka Srbije. O privatnim stvarima ne želim da govorim, rekla je Belkisa.

Novopazarska novinarka, koja je dve decenije mlađa od Zukorlića, navela je da su tvrdnje pojedinih medija da živi na visokoj nozi i da joj je muftija Zukorlić poklonio skupoceni automobil netačne i da iza cele igre stoje ljudi koji su njoj poznati.

– To je surova zloupotreba određenih pojedinaca i pojedinki radi nanošenja štete porodici Zukorlić nakon preseljenja (smrti) uvaženog i časnog rahmetli akademika muftije. Svima su poznate okolnosti u porodici Zukorlić, o tome su svi saznali iz medija. Namera učesnika i učesnica u ovome je da se zlopupotrebi moj ugled, pravo na dostojanstvo i privatnost kako bi dodatno ugrozili i nastavili da kompromituju porodične odnose u porodici Zukorlic. A sve to iz ličnih razloga koje imaju za cilj osvetu porodici Zukorlić, navela je Belkisa Crnovršanin koja dodaje da je primorana da se oglasi u medijima.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Happy TV

Ova novinarka ističe da nikada nije želela da govori za medije o tome da li je bila u braku sa Muamerom Zukorlićem, bez obzira što se o tome godinama pričalo u pojedinim krugovima.

– Da li sam bila u šerijatskom braku sa muftijom Muamerom Zukorlićem, o tome nisam nikada htela da govorim za medije, iako nije prvi put da se moje ime spominje u ovom kontekstu. Nisam od onih koji će privatnost iznositi u javnost zarad ličnih interesa! Čovekova obaveza i vrlina je da poštuje i vrednuje ciljeve po sebi, pa me i ne iznenađuje namera zlonamernih pojedinaca i pojedinki koji tvrde da sam tražila bogatstvo. Biram istinu – kazala je ona.

Podsetimo, Mešihat Islamske zajednice u Srbiji demantovao je juče pisanje pojedinih medija, a takve tekstove ocenio je lažima koje zadiru u privatni život akademika Zukoirlića.

– Nijedna ženska osoba nije dolazila u Mešihat kako bi nam pokazala venčani list. Takvi tekstovi su lažni i bestijalno zadiru u privatni život bošnjačkog velikana, akademika, muftije Muamera Zukorlića, a objavljeni su sa ciljem da ga diskredituju. Ovakva negativna kampanja na lik i delo akademika Zukorlića, vraćaju nas unazad i prete da trajno ugroze rezultate koji su, zaslugom Muamera Zukorlića, postignuti na polju odnosa između Bošnjaka i Srba – saopštio je Mešihat Islamske zajednice.

Do zaključenja ovog teksta najstariji sin Muamera Zukorlića, Usama, nije se oglašavao povodom tvrdnje da je njegov otac imao treću suprugu.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.