ŠTA JE UPRAVO ISPALILA VLJORA ČITAKU: Komentarisala VIDOVDAN, zaista bi bilo bolje da se NIJE NI JAVLJALA
Vljora Čitaku, Foto: Profimedia

ŽESTOK UDARAC

ŠTA JE UPRAVO ISPALILA VLJORA ČITAKU: Komentarisala VIDOVDAN, zaista bi bilo bolje da se NIJE NI JAVLJALA

Vljora Čitaku ponovo je udarila na Srbiju i srpski narod. Ona je, naime, odgovorila izaslaniku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu na tvit

Objavljeno: 23:55h

Bivša ambasadorka tzv. Kosova pri “Ujedinjenim nacijama” oštro je reagovala na Grenelovu čestitku Srbima

Vljora Čitaku ponovo je udarila na Srbiju i srpski narod. Ona je, naime, odgovorila izaslaniku bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu na tvit u kom on čestita Vidovdan Srbiji.

Njegov post na Tviteru izazvao je besnu reakciju i Vljore Čitaku, koja je sramnim “argumentima” pokušala da opovrgne značaj Vidovdana za srpsko kulturno nasleđe, pa i istoriju Balkana uopšte.

Bivša ambasadorka tzv. Kosova pri “Ujedinjenim nacijama” oštro je reagovala na njegovo oglašavanje povodom obeležavanja Vidovdana:

– Ovo teško da je bila srpska bitka; bila je to balkanska vojska koja se borila protiv osmanskog osvajanja. Ova bitka je postala osnovni mit koji nastavlja da hrani srpski nacionalizam od 19. veka držeći sve nas kao taoce – poručila je Vljora Čitaku.

Podsetimo, specijalni izaslanik bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel čestitao je danas srpskom narodu Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika.

– Danas odajemo počast herojima. Na današnji dan 1389. godine započela je bitka protiv Osmanlija na Kosovu, napisao je Grenel na Tviteru.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.