HARADINAJ POLUDEO, OVOM ČOVEKU JE ODMAH DAO OTKAZ: Kosovo na nogama posle objavljivanja FOTKE! (FOTO)
Haradinaj smenio zamenika ministra poljoprivrede, Foto: Beta/Armenija Zajmi

reagovanje

HARADINAJ POLUDEO, OVOM ČOVEKU JE ODMAH DAO OTKAZ: Kosovo na nogama posle objavljivanja FOTKE! (FOTO)

Ovo informaciju podelio je na svom Fejsbuk profilu

Objavljeno: 12:46h

Ramuš Haradinaj prisustvovao je samitu Zapadnog Balkana u Poznanju, u Poljskoj. Odatle je razrešio dužnosti zamenika ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Šukrija Madžunija. Naime, nakon što je u medijima osvanula fotografija kako zamenik ministra drži bose noge na braniku službenih kola, usledile su oštre reakcije.

- Danas sam smenio zamenika ministra za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj - napisao je Ramuš na svom Fejsbuk profilu.

Njegov zamenik Bedžet Pacoli zatražio je da Madžuni napusti kancelariju. On je oštro reagovao na fotografiju zamenika ministra koja se pojavila u javnosti.

- Čin zamenika ministra poljoprivrede u službenim u automobilu, gospodina Maxhunija, je neprihvatljiv. Ovako ne može da se ponaša jedan vladin službenik prema imovini kupljenoj od poreza koji plaćaju naši građani. Sasvim je nebitno o kome se radi. Taj čin je neprihvatljiv i narušava našu viziju razvoja i voljih uslova za naše građane. Osuđujem taj čin i želim da seprečim takve slučajeve. Niko ne treba tako da postupa prema javnoj svojini. Zamolio sam premijera da smeni zamenika ministra sa njegove dužnosti. Nećemo tolerisati i nećemo prihvatiti takve postupke naših zvaničnika. Javni zvaničnici treba da služe našim građanima i da ne zloupotrebljavaju svoje pozicije na takav način - napisao je Pacoli na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/kosova.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.