I PORED UGRAĐENOG STENTA DRAGAN NASTAVLJA DA RADI KAO MLADIĆ! Saznajte koja je njegova tajna dugovečnosti!
Srce / Ilustracija, Foto: Profimedia

OTKRIO JE O ČEMU SE RADI

I PORED UGRAĐENOG STENTA DRAGAN NASTAVLJA DA RADI KAO MLADIĆ! Saznajte koja je njegova tajna dugovečnosti!

Kako nam je Dragan ispričao, posao u građevini postajao je sve stresniji, što je dovelo do toga da on dobrim delom zanemari svoje zdravlje

Objavljeno: 16:58h
  • 4

Ja već deset godina radim uz Stevinu pomoć – šali se Dragan, građevinski inženjer iz Mladenovca. Majka ga je otrkila još ranije, dok je imao apoteku u Kosovskoj ulici u Beogradu. Zahvaljujući njoj, svi u porodici smo počeli da koristimo Antistres + Corvit + Cirkul BIO-TEO komplet, koji se preporučuje za jačanje i bolji rad srca, smirenje i zadužen je za očuvanje celog kardiovaskularnog sistema.

- Naime, svi smo u porodici genetski bili skloni velikoj nervozi i jakoj napetosti, tako da smo mi mlađi uglavnom uzimali samo kapi za smirenje. Kasnije mi je bilo žao što nisam odmah poslušao majku, jer nisam shvatao ozbiljnost moje situacije, koja je očigledno vodila ka većim problemima.

Kako nam je Dragan ispričao, posao u građevini postajao je sve stresniji, što je dovelo do toga da on dobrim delom zanemari svoje zdravlje.

- Usledio je stres za stresom, obroci su bili sve obimniji, počeo sam da se gojim i više nisam bio u stanju da se popnem na skelu. Mislim da sam u zadnji čas počeo da koristim Antistres + Corvit + Cirkul komplet, ali delimično je već bilo kasno, jer su mi lekari rekli da mora da mi se ugradi stent. Dok sam bio mlađi, nisam obraćao pažnju na sebe i nisam pridavao značaj ubrzanom radu srca i sličnim simptomima koji mogu da ukažu da postoji nekakav problem.

- Krivica za to je samo moja, jer sam mogao da vidim primer svoje majke, koja je, pored terapije, pomoću Antistres + Corvit + Cirkul kompleta uspela da održi anginu pektoris pod kontrolom. Imala je snage za sve nas, podigla je i moju decu, a i danas, u 80. godini života, može da nam pritekne u pomoć.

Dragan još kaže i da je zbog ovoga mislio da ima vremena za njega, to jest da može da podnese još toga bez pomoći. Međutim, stresovi su nastavili da se nižu, i shvatio je da treba da koristi ceo Antistres + Corvit + Cirkul komplet, ali i da se javi lekaru.

- Pošto smo zbog genetike svi u kasnijim godinama imali probleme sa srcem, ovo je jednostavno moralo da se uradi. Kada je ugrađen stent, dozvao sam se sebi, pazio na ishranu, ali kilogrami su teško „odlazili“, jer nisam imao snage da hodam, a naročito ne da vežbam. Uz terapiju, počeo sam da pijem Antistres + Corvit + Cirkul komplet, i već posle prvog kompleta bilo mi je mnogo bolje. Išao sam u duže šetnje, a nakon drugog ispijenog kompleta, vratio sam se i na posao. Nisam nervozan, niti doživljavam stres ukoliko se pojavi neki problem na poslu, svestan sam da mogu da ga rešim, a i svi oko mene primećuju da sam raspoloženiji, a samim tim i posao bolje ide.

Dragan danas ima 60 godina, i dva puta godišnje preventivno popije po jedan biljni komplet, a po potrebi i dva. Ako dođe do većih „lomova“ na poslovnom planu, tu su kapi da ublaže problem. Međutim, one su mu sve manje potrebne.

- Nijedna skela mi više nije problem, imam snage koliko mi treba – raspoloženo kaže Dragan.

Dragan, građevinski inženjer iz Mladenovca

Video izjave korisnika (embed):

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce. Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

ISPORUKA: ceo svet. U slučaju da poručujete van Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, slobodno poručite klikom na https://www.hangar.rs/svi-proizvodi/zdravlje/biljni-komplet-antistres-corvit-cirkul-sacuvajte-svoje-srce-zivce-i-krvne-sudove/ i neko će vas kontaktirali oko potvrde i cene dostave.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

  1. Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  2. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  3. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)
  4. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  5. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  6. Otklanja posledice posle infarkta
  7. Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)
  8. Reguliše pritisak
  9. Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

- Komplet mogu piti i potpuno zdrave osobe kao vid preventive -

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Radi najboljeg učinka, savetujemo korišćenje 2 biljna kompleta u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od 7 do 14 dana i nakon toga po potrebi (slobodno može da se koristi i do 10 kompleta godišnje).

Kada se naše tinkture piju prvi put, koriste se na sledeći način:

1. nedelja

2. nedelja

3. nedelja

4. nedelja

5. nedelja

6. nedelja

na dalje

po 5 kapi

po 10 kapi

po 15 kapi

po 20 kapi

po 25 kapi

po 30 kapi

po 30 kapi

Kada ste došli do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah pije po 30 kapi iz svake bočice. Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

BONUS VIDEO:

BOLNO PRIZEMLJENJE! Paraglajderi se zakucali u parkirani automobil! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media