ČUO SE RAFAL, OSETIO SAM METAK OTPOZADI: Ranjeni Dragiša Galjak iz šok sobe POSLAO PORUKU SVIM SRBIMA!
Ranjeni Dragiša, Foto: Kurir

HRABRI ČOVEK

ČUO SE RAFAL, OSETIO SAM METAK OTPOZADI: Ranjeni Dragiša Galjak iz šok sobe POSLAO PORUKU SVIM SRBIMA!

Dragiša je pogođen s leđa, dva metka su ga pogodila. Operisan je i u jednom trenutku lekari su mu se zbog gubitka krvi, borili za život

Objavljeno:

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatko Elek kaže da je posle jutrošnje vizite i hirurškog kolegijuma zdravstveno stanje Dragiše Galjka nešto stabilnije, ali ne toliko dobro da bi bio prebačen na odeljenje hirurgije.

"Noćas je primio još dve jedinice krvi. Nadamo se da će se to krvarenje postepeno zaustaviti i da ćemo u narednim danima imati blagi oporavak. Sigurno će lečenje potrajati mnogo, mnogo duže nego što smo očekivali", navodi Elek za RTS.

Sa teškim telesnim povredama i prostrelnom ranom, u predelu karlice primljen je u bolnicu.

- Normalna je šetnja bila, pucali su me otpozadi, nemam ništa drugo da vam kažem. Mi smo normalno prošli pored njih, jedan se rafal čuo i osetio sam metak odpozadi.

Ranjen, u šok sobi i u zavojima, ovaj hrabri čovek iz bolničke postelje imao je samo jednu poruku za sve:

- Istrajaćemo do kraja!

Podsetimo, Dragiša je pogođen s leđa, dva metka su ga pogodila. Operisan je i u jednom trenutku lekari su mu se zbog gubitka krvi, borili za život.

Drugi najteže povređeni je doktor Dragiša Milović, ima višestruke povrede, od udaraca u grudi, trbuh, ruke, noge, on je na opservaciji. Treći je Časlav Sofronijević, od više udaraca u grudi, gumenih metaka, u predelu slabinske regije, takođe se nalazi u ovom trenutku na opservaciji. Ostali su svi sa lakšim telesnim i teškim povredama.

Bonus video:

00:44

Snimak iz vazduha srpske trobojke u Zvečanu od 250m

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.