SRBI NA KOSOVU DOBIJAJU OVAKVE PORUKE OD JUTROS: MUP RKS krenuo u akciju (FOTO)
Ilustracija, Foto: AP, Kosovo Online

TENZIJA

SRBI NA KOSOVU DOBIJAJU OVAKVE PORUKE OD JUTROS: MUP RKS krenuo u akciju (FOTO)

Prema podacima Kosovske policije do sada je preregistrovano 15 od oko 9.000 vozila koja imaju tablice sa oznakama gradova na Kosovu koje izdaje srpski MUP

Objavljeno: 11:34h

Građanima srpske nacionalnosti na Kosovu od jutros stižu poruke u kojima ih iz tzv. kosovske policje pozivaju na preregistraciju vozila sa srpskih na RKS tablice.

Manje od nedelju dana je ostalo do kraja roka za preregistraciju vozila za Srbe na Kosovu, a od ovog jutra MUP Kosova krenuo je u akciju pozivanja Srba da svoja vozila preregistruju na kosovske tablice.

Ono što je više čitalaca poslalo portalu su identični snimci poruka gde se pozivaju da do 31.10.2022 izvrše preregistraciju vozila.

„Registrujte svoje vozila na RKS, uz finansijske i proceduralne pogodnosti do 31.10.2022. Bilo gde nezavisno od vašeg boravišta“, stoji u poruci koja je potpisana od strane kosovskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prema podacima Kosovske policije do sada je preregistrovano 15 od oko 9.000 vozila koja imaju tablice sa oznakama gradova na Kosovu koje izdaje srpski MUP.

Poruka koju šalju Srbima

Tablice, Kosovo, Registarske tablice
foto: Printscreen/Kosovo online

(Espreso/Kosovo online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.