NOVI SKANDAL NA KIM! Maltretirani srpski studenti, usledilo SRAMNO PRAVDANJE (FOTO,VIDEO)
Kosovo, Foto: Printscreen/Youtube/ KlanKosova

SKANDAL!

NOVI SKANDAL NA KIM! Maltretirani srpski studenti, usledilo SRAMNO PRAVDANJE (FOTO,VIDEO)

Autobus koji su zaustavili navijači prevozio je ove poslednje zajedno sa još 60 stranih studenata, ali nijedan iz regiona

Objavljeno:

Grupa navijača FK Drenica, zajedno sa građanima, blokirala je ulaz koji vodi ka Memorijalnom kompleksu u Prekazu nakon najave da će isti posetiti grupa srpskih studenata.

Na pojedinim snimcima sa društvenih mreža vide se navijači Drenice koji, ugledavši autobus na ulazu u selo, izlaze na ulicu da ga zaustave.

- Crni orlovi uz podršku građana i članova boračke organizacije okupili su se danas kako bi blokirali ulaz koji vodi ka Spomen-obilježju u Prekazu. Čak i nakon informacija iz kosovske policije da je zbog našeg reagovanja javnosti otkazana poseta studenata, među kojima su bili i srpski studenti, Crni orlovi će biti prisutni tokom celog dana posmatrajući grad i Prekaz i tako da ukoliko informacije nisu tačne, sprečite njihovu posetu. Svakim trenom nam se tamo pridružuje sve više ljudi. Hvala vam puno", navodi se u ranijem saopštenju "Crnih orlova".

Portal "Reporteri" ističe da je reč o "nesporazumu", jer je pored srpskih studenata Prekazi nameravala da poseti i nevladina organizacija "Kosovski centar za diplomatiju".

- Autobus koji su zaustavili navijači prevozio je ove poslednje zajedno sa još 60 stranih studenata, ali nijedan iz regiona - ističe pomenuti list.

Organizator je istakao da je policija tzv. Kosova dozvolila put ka Memorijalnom centru, a da je identifikaciju izvršio policajac, ali i jedan od navijača!?

Bonus video:

05:33

BRZE VESTI 17.07.2022. 14.55

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.