I IZA REŠETAKA NASTAVIO SA PRETNJAMA SUPRUZI: Neviđen slučaj PORODIČNOG NASILJA u Pančevu!
Ilustracija, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

užas

I IZA REŠETAKA NASTAVIO SA PRETNJAMA SUPRUZI: Neviđen slučaj PORODIČNOG NASILJA u Pančevu!

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je povod toga predložilo sudu da se A.D. odredi pritvor do upućivanja na izdržavanje krivične sankcije

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv A.D. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

On je 28. decembra prošle godine u Pančevu, u porodičnoj kući primenio fizičko nasilje i uputio pretnje da će napasti na život i telo supruge J.D. zbog čega su mu izrečene hitne mere privremenog udaljenja iz stana i privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi, koje je prekršio.

A.D. je dok je bio na odsluženju prekršajne kazne iz Kazneno popravnog zavoda u Pančevu uputio telefonske pozive oštećenoj J.D. i ponovio pretnje po život i telo oštećene.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je povod toga predložilo sudu da se A.D. odredi pritvor do upućivanja na izdržavanje krivične sankcije, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 godine.

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.