OTKRIVENA LABORATORIJA MARIHUANE U KIKINDI: U akciji policije uhapšen diler! (FOTO)
Otkrivena laboratorija u Kikindi, Foto: MUP

AKCIJA POLICIJE

OTKRIVENA LABORATORIJA MARIHUANE U KIKINDI: U akciji policije uhapšen diler! (FOTO)

Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio pritvor do 30 dana

Objavljeno: 16:57h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima PU Kikinda, zaplenili su veću količinu marihuane i uhapsili K. M. (1976), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Laboratorija, Marihuana
foto: MUP

Policija je, prilikom pretresa kuće u Kikindi, u kojoj osumnjičeni neprijavljeno boravi, pronašla kompletno opremljenu laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima. Tom prilikom zaplenjeno je 368 zrelih sadnica ove biljke, ukupne težine oko 50 kilograma, oko 35 kilograma osušene marihuane, kao i opremu za uzgoj ove opojne droge.

1 / 6 Foto: MUP

Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio pritvor do 30 dana.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u dve odvojene akcije, zaplenili su ukupno 32 kilograma marihuane i pola kilograma kokaina i uhapsili M. S. (1989) i R. P. (1963) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga podneta protiv četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca.

Policija je prilikom pregleda 44-godišnjeg muškarca pronašla manju količinu marihuane koju je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog M. S., u čijim podrumskim prostorijama u Novom Beogradu je pronađeno oko 17 kilograma marihuane, oko 500 grama kokaina, pet elektronskih vagica za precizno merenje, veća količina novca i dva vozila sa štekovima sa paketićima marihuane.

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.