POSLE PRETRESA KUĆE U RUMI POLICIJA IMALA ŠTA DA VIDI: Unutra nađena droga, oružje i to nije sve!
Ilustracija, Foto: MUP

hapšenje

POSLE PRETRESA KUĆE U RUMI POLICIJA IMALA ŠTA DA VIDI: Unutra nađena droga, oružje i to nije sve!

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu

Objavljeno:

Policajci u Rumi uhapsili su N. S. (25), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i R. B. (26), osumnjičenog za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće N. S. policija je pronašla 55,3 grama belog praha za koji se sumnja da je amfetamin, oko 30 grama suve biljne materije nalik marihuani, digitalnu vagicu, novac za koji se veruje da potiče od prodaje opojnih droga, kao i startni pištolj.

1 / 4 Foto: MUP

NAŠLI 32 KILA MARIJHUANE I POLA KILE KOKAINA: MUP je imao pune ruke posla

Pred stanom N. S. policijski službenici su zatekli R. B. kod kojeg je pronađeno oko 15 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.