ONE SU NAJOKRUTNIJE ŽENE MONSTRUMI U SRBIJI! Ubijale svoju decu, trovale ljubavnike, presuđivale HLADNOKRVNO
Žene monstrumi, Foto: Profimedia, Facebook

Jezivo

ONE SU NAJOKRUTNIJE ŽENE MONSTRUMI U SRBIJI! Ubijale svoju decu, trovale ljubavnike, presuđivale HLADNOKRVNO

Ovo su priče najokrutnijih žena sa područja bivše Jugoslavije, a motivi mekih od njih još uvek nisu do kraja rastvetljeni

Objavljeno:

Žene ubice daleko više privlače pažnju javnosti. Nežne, lepe, lomljive, neke su se ostvarile i kao majke, a zločini koje su počinile ostaviće vas bez teksta.

Žene definitivno znaju da budu možda i surovije nego muškarci, a danas vam predstavljamo nekoliko "crnih žena" čije životne priče nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Niz monstruma u ženskom obliku, od kojih su neke ubijale i decu, započećemo sa najskorijim slučajem koji je duboko potresao celu Srbiju.

Naime, stravična porodična tragedija dogodila se u stanu u zgradi u Ulici Dula Karaklajića 31 u Lazarevcu. Iz još neutvrđenih razloga, Jasmina je supruga usmrtila sa, navodno, sedam uboda nožem, a njegovo telo umotano u jorgane, ćebad i foliju više od 10 dana krila je u sobi.

Jasmina S. i ubijeni suprug
Jasmina S. i ubijeni suprugfoto: Kurir

Jasmina S. (44) osumnjičena je za ubistvo svog supruga Predraga S. iz Lazarevca nakon čega je njegov leš držala u porodičnom stanu u kom su živeli i njihovo troje dece.

Jasmina se nakon nekoliko dana odlučila da sebi preseče vrat, pa je tada zločin i otkriven. Kako su mediji preneli, ona više nije u životnoj opasnosti i policija će je saslušati kada njeno zdravstveno stanje to bude dozvoljavalo.

Njihovo troje dece od pet, sedam i osam godina brzim reagovanjem lazarevačkog Centra za socijalni rad već je smešteno u hraniteljsku porodicu u Koceljevi. Svom sinu iz prvog braka, koji ima 21 godinu, Jasmina, koja je pokušala samoubistvo, prerezavši sebi vrat, ostavila je oproštajno pismo s porukom da brine o svima i da im bude staratelj...

SABIN MARIĆ - Bušilicom ubila muža na spavanju

Sabin Marić i ubijeni Branko
Sabin Marić i ubijeni Brankofoto: Printscreen

Sabin Marić državljanka Obale Slonovače, koja je u januaru prošle godine u iznajmljenom stanu na Banovom brdu bušilicom, na spavanju, ubila supruga Branka, osuđena je u Višem sudu u Beogradu na 15 godina zatvora.

– Učinili ste to na podmukao način, u situaciji kada on nije mogao da se brani. To što ste rekli da ste pored njega imali težak život, apsolutno vam ne daje za pravo da mužu oduzmete život – rekao je sudija Milenko Cvijović.

Kada je čula odluku o visini kazne, Sabin Marić počela je da plače. Nakon što su je stražari izveli iz sudnice, bacila se na pod i počela da vrišti, pa su morali da je odnesu do ćelije. SABIN MARIĆ: Žao mi je što sam ubila supruga!

JASMINA CVETKOVIĆ - Redom ubijala ljubavnike

Jasmina Cvetković zvana Crna Jasmina
Jasmina Cvetković zvana Crna Jasminafoto: Printscreen

Jasmina Cvetković (37), koju su mediji prozvali "Crna Jasmina", šest godina je provela u zatvoru zbog ubistva Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, a onda je u oktobru 2014. uhapšena zbog novog ubistva.

Ovog puta žrtva je bio Milan Tomović (38), a zločin se dogodio u stanu u naselju Miljakovac.

Paunović, prva njena žrtva, postao je svojevremeno poznat jer je kao petnaestogodišnjak ubio Dejana Marjanovića Šabana, jednog od šefova kriminala i trgovine drogom na Zvezdari. Zbog toga je kao maloletnik proveo dve i po godine u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, a ovo ubistvo je ovekovečeno i u filmu "Vidimo se u čitulji".

SLAĐANA STOJANOVIĆ - Htela da zadavi sina, a onda mu presudila nožem

Slađana Stojanović (34) iz sela Mladenovac u maju 2012. svog sina Jovana najpre je pokušala da zadavi, zatim ga nožem ubola u stomak, oprala ruke, sela da se odmori i prijavila zločin policiji!

Meštani tvrde da je bila težak psihički bolesnik, zbog čega se lečila.

- Još prošle godina sam govorila da će nekoga da ubije - izjavila je tada njena komšinica.

SLAVICA GLIŠIĆ - Ubila četvoro svoje novorođenčadi

Slavica Glišić (39) iz Prevešta kod Rekovca, koja je u maju 2004. godine uhapšena pod sumnjom da je ubila dva novorođena deteta priznala je istražnim organima da je ubila četvoro svoje novorođenčadi.

Ona je rekla da je troje novorođenčadi ubila od 1985. do 1990, dok se poslednje ubistvo dogodilo u maju 2004. godine.

Policija je pronašla dva dečja skeleta u šipražju pored kuće, a jedan u zemljanom podu pomoćne zgrade.

NADA LAZIĆ - Zarila mužu kuhinjski nož u vrat na spavanju

Nada Lazić (44) ubila je u julu 2011. godine nožem supruga Milana Lazića (42) na spavanju, koji je ubrzo nasmrt iskrvario.

U momentu kada je zarila kuhinjski nož u vrat svom suprugu Milanu, oko 5 sati ujutru u njihovom stanu na Ceraku bile su i ćerke od 15 i 19 godina.

Nesrećne devojke su vrišteći pozvale policiju i komšije.

MARINA BEČANOVIĆ - Vezala muža, sekla, mučila, gasila mu cigare po telu...

Marina Bečanović i ubijeni muž
Marina Bečanović i ubijeni mužfoto: Privatna arhiva

Marina Bečanović, uhapšena je zbog brutalnog ubistva Petra Petrovića. Ova žena zver se godinama iživljavala nad nesrećnim čovekom, tukla ga i ubadala nožem, a on ju je nekoliko puta prijavljivao policiji i uvek joj se vraćao. Komšije tvrde da je ona Petra držala i tretirala kao roba, dok je u kući živela sa drugim muškarcem, koji je video zločin.

Kako kažu meštani Guncata, Petrović, koji je ubijen 10. januara u Marininoj kući, poslednje tri godine živeo je kod Marine, ali nikome nije jasno u kakvom su odnosu njih dvoje bili.

Meštani Guncata kažu da su lekari koji su konstatovali smrt Petrovića ispričali da takav prizor u životu nisu videli.

- Rekli su da je pokojnik bio sav u modricama i da na njemu nema nijednog dela tela bez masnice, kraste ili posekotine. Marina ga je, navodno, prvo vezala i mučila. Navodno ga je sekla nožem i gasila mu cigarete po telu i na kraju ga je isprebijala nasmrt. Kažu da ga je udarala hoklicom nekom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom od te stolice - pričaju komšije.

Prema njihovoj priči, ona je Petra godinama tukla, šutirala, iživljavala se and njih, a dok je on kukao od bolova, ona ga je šutirala. Nakon zločina je čak poslala poruku njeogvoj porodici: "Završila sam s njim, primite moje saučešće".

Žena monstrum je čak pokušala da prikrije zločin, pa je u pomoć pozvala svog oca, međutim on joj je naredio da pozove policiju. Ona je to na kraju i uradila, ali se pred policajcima pravila da je Petar preminuo prirodnom smrću.

OLIVERA KRSMANIĆ - Upucala taksistu pod dejstvom droge

Olivera Krsmanić
Olivera Krsmanićfoto: Privatna arhiva

Olivera Krsmanić je 2006. godine ubila taksistu Nezira Šišića.

Učinila je to hicem iz pištolja, pod dejstvom droge spid.

Osuđena je na 40 godina zatvora, ali joj je kasnije ta kazna smanjena.

Zločin je, kako je tada izjavila, počinila da bi "ispoštovala" svog dečka Slobodana Jordanova koji je te noći bio sa njom.

TEODORA VIKTOROVIĆ - Satarom iskasapila baku i majku

Teodora Viktorović
Teodora Viktorovićfoto: Facebook / Teodora Viktorović

Teodora Viktorović je majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) dok su spavale satarom iskasapila na smrt. Ovaj krvavi pir dogodio se u porodičnom stanu na Vračaru pre 3 godine.

Teodora je bila pod dejstvom alkohola i droge. Osuđena je na 30 godina zatvora za ovaj zločin.

Tokom odbrane, navela je da je godinama trpela psihičko i fizičko nasilje u porodici. Batine, uvrede i ponižavanje, te da joj je, kako kaže, "pao mrak na oči".

Teodora je rekla da se trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima u kući, naročito deci, koju obožava. Nekad je u tome uspevala, a nekad je, kako je rekla, pribegavala lekovima za smirenje i - alkoholu. To se, kako je priznala, dogodilo i u ponedeljak ujutru. Prethodne noći, popila je, zbog velike napetosti i nervoze, veću količinu sedativa. Ujutru se, posle uobičajenog nipodaštavanja, vređanja i svađe sa majkom i bakom, okrenula i alkoholu. Nije više mogla da izdrži i onda joj se "sve smračilo", te je posegnula za satarom...

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso/DijanaS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.