ZVEZDAN JE UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN? Bio je njena prva ljubav, a 2016. se poslednji put pričalo o njemu
Zoran Slavnić, grob Ksenije Pajčin, Foto: Dragana Udovičić/Privatna arhiva

mračne DEVEDESETE

ZVEZDAN JE UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN? Bio je njena prva ljubav, a 2016. se poslednji put pričalo o njemu

Inače, sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića nije se zaustavio na tome. Po izlasku iz zatvora počinio je mnoga krivična dela!

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić, inače, sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, često je umeo da ispuni stranice crne hronike zbog svojih kriminalnih radnji.

Problemi sa zakonom Zvezdana Slavnića počeli su još tokom devedesetih godina prošlog veka.

Zvezdan Slavnić
Zvezdan Slavnićfoto: Privatna arhiva

On je 1998. godine ubio Olivera Jovanovića u klubu "Četiri sobe", nesrećni čovek preminui je 12 dana nakon pucnjave i za taj zločin Slavnić je osuđen na devet i po godina zatvora, ali je posle odležanih 8 amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana.

Slavnić je u vreme ubistva bio u ljubavnoj vezi sa tragično ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin, a navodno je tada i pucao zbog svađe oko nje. Kako se i dalje priča u gradskim krugovima, on je bio njena najveća ljubav.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube

Nakon izlaska na slobodu nije previše bio miran, pa je tako 2010. godine osuđen zbog trgovine narkoticima i trogodišnju kaznu je odslužio u Novom KPZ Sremska Mitrovica, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina.

Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

Nakon toga, 2016. godine je protiv njega bila podneta krivična prijava zbog uznemiravanja i napada na policajce, jer ga je komšinica prijavila zbog psa.

Pre četiri godine, navodno, sin našeg slavnog košarkaša i njegovi saučesnici operisali su kao deo bande „Pink Panter“, a uhapšeni su dok su se skrivali u Nemačkoj.

Policija je tada sumnjičil Zvezdana Slavnića da je sa još trojicom muškaraca opljačkao zlataru u Austriji i odneo plen vredan 1,3 miliona evra. Među ukradenim predmetima našli su se vredni satovi i nakit.

Podsećamo da je Ksenija Pajčin tragično nastradala 16. marta 2010. godine kada ju je u zajedničkom stanu ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a potom presudio i sam sebi.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda
Ksenija Pajčin i Filip Kapisodafoto: Youtube

Njen život godinama unazad intrigira javnost, a u jednoj emisiji pokojna pevačica izazvala je pravu buru kada je rekla ko je bio njena prva ljudav.

Naime, gostujući u emisiji Ksenija je rekla da je njena najveća ljubav upravo Zvezdan.

Gde je danas Zvezdan Slavnić nije poznato.

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.