OVO JE JASMINA KOJA JE IZBOLA MUŽA! Komšije otkrile njene ČUDNE navike pre zločina!
Jasmina i ubijen muž, Foto: Kurir

detalji porodične tragedije

OVO JE JASMINA KOJA JE IZBOLA MUŽA! Komšije otkrile njene ČUDNE navike pre zločina!

Žalila se da ne može da se odluči koji joj je bolji, a pretpostavlja se da je ovako planirala uklanjanje tragova posle zločina za koji je osumnjičena

Objavljeno:

SInoć se u Lazarevcu dogodila velika porodična tragedija kada je žena ubila muža nanevši mu 7-8 ubodnih rana, a potom pokušala sebe da ubije prerezavši grkljan.

Jasmina S. (44) koja je osumnjičena ubila svog muža Predraga S.iz Lazarevca, nalazi se u Urgentnom centru u Jedinici intenzivnog lečenja, potvrđeno je za Telegraf.rs u toj ustanovi.

Komšije pričaju da je navodni motiv ubistva to što ga je uhvatila u prevari, mada nema nikakvih validnih dokaza da je to zaista bio uzrok tragedije.

Ono što se saznalo na licu mesta je da je osumnjičena za ubistvo nekoliko dana uoči ubistva svraćala u lokalnu prodavnicu i stalno kupovala kućnu hemiju.

Žalila se da ne može da se odluči koji joj je bolji, a pretpostavlja se da je ovako planirala uklanjanje tragova posle zločina za koji je osumnjičena.

I osumnjičena i žrtva imaju po jedno dete iz prethodnog braka, kao i troje zajedničke dece.

Iza sebe su ostavili tri devojčice i jednog dečaka koji su stari 21, 9, 8 i 6 godina.

- Deca su pozvala pomoć, zvali su nas komšije da im pomognemo kad su videli da je Jasmina prerezala vrat. Kad smo ušli u stan oko vrata su joj bili peškiri a krv na sve strane - ispričale su komšije.

Bonus video:

00:22

Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.