MIKA ALEKSIĆ U SUD DOŠAO SA SUPRUGOM BILJANOM: Ispred suda transparenti - "Verujemo Mileni Radulović" (FOTO)
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Stefan Stojanović

SUĐENJE UČITELJU GLUME

MIKA ALEKSIĆ U SUD DOŠAO SA SUPRUGOM BILJANOM: Ispred suda transparenti - "Verujemo Mileni Radulović" (FOTO)

Aleksić je prošli put šokirao sve svojim izjavama o žrtvama i bez imalo kajanja izneo niz uvreda na njihov račun

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje reditelju Miroslavu Miki Aleksiću za polna uznemiravanja sedam polaznica svoje škole glume "Stvar srca". Mika Aleksić stigao je u sud u pratnji Marine Rajević Savić, novinarke i supruge bivšeg fudbalera Dušana Savića, advokata i svoje supruge Biljane Mašić.

Pred početak suđenja Miroslavu Miki Aleksiću, osumnjičenom za seksualno zlostavljanje nekoliko polaznica njegove škole, ispred Palate pravde okupili su se ljudi koji pružaju podršku devojkama koje su ga za pomenuto delo optužile.

"Silovali su u ratu, siliju i u miru", "Verujemo Mileni Radulović" - piše na transparentima koje su okupljeni raširili ispred zgrade suda.

Mika Aleksić
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, na prošlom suđenju Aleksić je prvi put javno iznosio odbranu za krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a danas se očekuje nastavak izlaganja njegove odbrane.

Aleksić je prošli put šokirao sve svojim izjavama o žrtvama i bez imalo kajanja izneo niz uvreda na njihov račun.

1 / 11 Foto: Nenad Kostić

- Ovo su bolesne tvrdnje da sam izvršio ova krivična dela, s kojima nemam apsolutno ništa. Svaka od sedam devojaka u tom periodu ima problem i loš odnos sa ocem, porodicom. I Milena i Iva imaju traume u tom periodu. Samo jedna od devojaka ima normalan i stabilan porodični odnos - rekao je pre mesec dana Aleksić iznoseći svoju odbranu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume.

00:22

Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde

Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

- Ubrzo su se policiji i tužilaštvu javile i druge devojke - podseća izvor i dodaje da se Aleksić nalazi u kućnom pritvoru sa nanogicom.

Bonus video:

00:27

DARKO ŠARIĆ STIGAO U SPECIJALNI SUD, OVAKO SADA IZGLEDA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.