"ŠTO, ĆERO, DOLAZIŠ AKO NE MOŽEŠ DA URADIŠ ZADATO?" Mika Aleksić IZVREĐAO i Ivu Ilinčić!
Miroslav Mika Aleksić i Iva Ilinčić, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

SRAMNO

"ŠTO, ĆERO, DOLAZIŠ AKO NE MOŽEŠ DA URADIŠ ZADATO?" Mika Aleksić IZVREĐAO i Ivu Ilinčić!

Miroslav Aleksić, optužen za seksualna zlostavljanja sedam polaznica, u jučerašnjem četvorostanom iznošenju odbrane rekao je Ivi Ilinčić govorio "što ćero, dolaziš, ako ne možeš da uradiš zadato?"

Objavljeno:

Miroslav Mika Aleksić, reditelj i vlasnik škole glume "Stvar srca" koji je u sredu pred Višim sudom u Beogradu prvi put javno iznosio odbranu i šokirao svojim izjavama, između ostalog istakao je da i da se glumicaIva Ilinčić, "prenemagala" dok joj je zadavao zadatke!

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohadale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

Aleksić je u juče četiri sata iznosio odbranu u kojoj je u više navrata omalovažio žrtve i optužio medije za hajku. Nakon brojnih uvreda koje je izneo na račun Milene Radulović, reditelj se osvrnuo i na njenu koleginicu Ivu Ilinčić.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Nije stigla da spremi zadatak

- Ilinčićeva nije mogla da izvrši zadatke koje sam im davao, pa se zbog toga često bunila i govorila da nije mogla da stigne i da nije znala kako da uradi. Ivi sam govorio da to što "ne može da stigne da spremi nešto", da tako može da se ponaša kod mame i tate i da tamo ima povlastice. Ovde dolaziš da izvršiš zadatak i naučiš. Kažem joj "Ako nećeš,što ćero ti dolaziš, ako ne možeš da uradiš zadato?!". Nema biranja i tolerisanja - rekao je u neverovatnoj odbrani optuženi vlasnik dramskog studija.

Bonus video:

00:24

Neverovatna bahatost i sramota u strogom centru Čačka: Mladići ubacili petardu u podzemni kontejner, vatra buknula i potpuno izgoreo a u opasnosti bili i okolni objekti

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.