UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENA ZA POKUŠAJ UBISTVA NA KARABURMI
Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić, Ilustracija

akcija policije

UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENA ZA POKUŠAJ UBISTVA NA KARABURMI

Na saslušanju u tužilaštvu branili su se ćutanjem

Objavljeno: 15:28h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, intenzivnim radom uhapsili su Uroš S . (1998) i Nikola M. (2003) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu učinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Oni se terete da su navedeno krivično delo izvršili 29. decembra 2021. godine na Karaburmi, nad dvadesetogodišnjim mladićem Veljkom O., koji je tom prilikom ranjen.

Do pucnjave je došlo oko 1.30 posle ponoći, nakon što je Veljko O izašao iz svog automobila ispred zgrade u kojoj stanuje.

Napadač je iz pištolja ispalio veći broj metaka. Mladić(19) je teško ranjen i prevezen u UC. Obio je da sarađuje sa policijom u cilju rasvetljavanja slučaja. Policijski inspektori su intezivnim operativnim radom u saradnji sa VJT identifikovali i uhapsili dvojicu osumnjičenih.

Na saslušanju u tužilaštvu branili su se ćutanjem. Tužilac je sudiji za prethodni postupak predložio da se osumnjičenima odredi pritvor do 30 dana zbog uticaja na svedoke i da ne ponove delo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.