PREKO LICA IMAO LIK GAVRILA PRINCIPA! Pogledajte opis ubice iz Rakovice, policija raspisala HITNU potragu!
Ubijeni mladić, Foto: Printscreen

jezivo

PREKO LICA IMAO LIK GAVRILA PRINCIPA! Pogledajte opis ubice iz Rakovice, policija raspisala HITNU potragu!

Nesrećnog momka lekari su više od sat reanimirali. Koban je bio ubod nožem u srce

Objavljeno: 09:52h

Beogradska policija i dalje je na nogama kako bi što pre rešila ubistvo Aleksandra T. (21) iz Rakovice koje se dogodilo u sredu uveče.

Mladić je, najverovatnije, kuhinjskim nožem izboden u grudni koš i leđa, a smrtonosna povreda bio je ubod direktno u srce.

U trenutku napada pored njega su bili devojka A.S. i drug U. R.

Kako se saznaje, oni su saslušani u policiji o ubistvu.

- Na osnovu njihovog opisa policija je raspisala potragu za napadačem koji je mršave građe, visok oko 170 centimetara koji je bio obučen u crnu garderobu i maskom preko lica sa likom Gavrila Principa. Očevici su kod njega videli u ruci veliki nož nalikom na kuhinjski kojim je ubadao momka. Onog trenutka kada se Aleksandar srušio tada su pobegli niz ulicu 11. krajiške divizije u Rakovici. Saslušani momak i devojka nisu mogli tačno da kažu da li je sem ubice bilo još četvorica ili petorica momaka koji su napali mladića- kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, napadači su im prišli sa leđa i svi su bili obučeni u crnu garderobu sa maskama na licima.

- Tačan motiv napada još nije poznat. Po svemu sudeći napadači su Aleksandra pratili dok se šetao sa drugom i devojkom i čekali pravi trenutak da ga napadnu i usmrte. Kada se nakon silnih uboda srušio na zemlju, vinovnici su pobegli- dodaje naš izvor i tvrdi da ni devojka ni mladić koji su bili očevici ubistva nisu napadnuti.

1 / 5 Foto: KURIR.RS/J.M.

Podsećanja radi, Aleksandar T. u sredu oko 22 sata šetao se sa svojim prijateljem i devojkom po beogradskom naselju Rakovica. U jednom trenutku prišli su im mladići i napali Aleksandra. Nožem su ga ubadali dok nije pao na zemlju, a zatim pobegli.

Nesrećnog momka lekari su više od sat reanimirali. Koban je bio ubod nožem u srce.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.