POTRAGA U TOKU! Policija traži starijeg muškarca koji je zlostavljao dečaka u Borči
Ilustracija, Foto: Profimedia

akcija policije

POTRAGA U TOKU! Policija traži starijeg muškarca koji je zlostavljao dečaka u Borči

Majka je istakla da želi da roditelji shvate "kakve sve psihopate hodaju ulicama i školskim terenima i da se nešto učini povodom toga"

Objavljeno:

Posle konsultovanja sa dežurnim tužiocem policiji je izdat nalog da se traga za identitetom starijeg muškarca koji je sinoć napao dete u školskom dvorištu u Borči.

Majka je sa dečakom koji je bio žrtva napada povodom događaja dala izjavu u policijskoj stanici. Podsetimo, dečak (9) napadnut je juče u školskom dvorištu u Borči, potvrdila je Tamara J, mališanova majka, pišu Novosti.

- Danas u popodnevnim časovima moje dete od 9 godina igralo se u školskom dvorištu O.Š. Rade Drainac u Borči sa drugarima. Napadnut je iz čista mira od strane dede koji je tu bio u parku. Psihopata mi je dete zaskočio sa leđa i počeo da ga davi i bacio ga na zemlju zatim udario, potom je krenuo da šutne i njegovog drugara koji se srećom izmakao. Zatim je pobegao u prolaz pored kazina. Dete me pozvalo uplakano i istraumirano a ja sam slučaj prijavila policiji. Psihopata od dede je imao tamno plavu jaknu, crne pantalone i crnu šubaru na glavi - ispričala je prethodno za Kurir majka dečaka.

Ona je istakla da želi da roditelji shvate "kakve sve psihopate hodaju ulicama i školskim terenima i da se nešto učini povodom toga".

- Da li je moguće da više decu ne smemo ni da pustimo na školski teren da se igraju - rekla je dečakova majka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.