SASLUŠANA MAJKA DEČAKA: Policija traga za dedom koji je napao dete!
Ilustracija, Foto: Profimedia

brza reakcija

SASLUŠANA MAJKA DEČAKA: Policija traga za dedom koji je napao dete!

Taj čovek je utom, objašnjava majka V. J. , sleđa prišao njenom sinu, uhvatio ga za vrat i bacio o tlo

Objavljeno:

Beogradska policija traga za starijim muškarcem koji je juče u školskom dvorištu u Borči napao dvojicu dečaka, piše "Telegraf.rs".

O celom slučaju obavešten je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Prema našim informacijama, majka je juče u policiji dala iskaz o nemilom događaju.

Kako nam je kazala, incident se desio juče oko 15 sati. Prema njenim rečima, dečak V. J. i njegov drug igrali su se u školskom dvorištu, kada je lopta odletela i moguće pogodila trećeg dečaka, koji je tu bio sa starijim muškarcem. Nagađa da su u pitanju unuk i deda.

Taj čovek je utom, objašnjava majka V. J. , sleđa prišao njenom sinu, uhvatio ga za vrat i bacio o tlo. Potom ga je udario kesom. Takođe je pokušao da šutne drugog dečaka, koji se izmakao. Navodi i da su obojica trčeći pobegli kod majke drugog dečaka, druga V. J.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kaže da druga majka živi nešto bliže školi nego ona, te da joj je trebalo 10-ak minuta da do druge kuće stigne.

- Prvo ih je smirila, pa je posle 10-ak minuta zvala mene. Prošlo je oko 40 minuta dok nisam stigla u školsko dvorište - objašnjava u razgovoru za Telegraf.rs.

Ipak, muškarca koji je povredio njenog sina nije zatekla. Objašnjava kako su tu bila još dvojica dečaka, od kojih je jedan video počinioca. Kaže kako im se priče poklapaju, te da su ga opisali kao muškarca "suvog lica i vrata", bele brade, sa šubarom na glavi.

"Prevodeći" dečiji jezik, razumela je da je reč o nekom ko bi im po godinama mogao biti deda.

Navodi i da se nada da su ga možda "uhvatile" obližnje nadzorne kamere - škole i kazina - te da će to pomoći u identifikaciji.

- Rekao mi je da neće ići da se igra bez mene - kaže majka dodajući da je dečak preplašen, te da je i ona šokirana onim što se desilo: - I da ga je pogodio loptom, rekla sam mu da niko ne sme da ga udari.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.