PROČEŠLJANE PORUKE MATEJEVIH PRIJATELJA, NEŠTO SE NE POKLAPA: Evo šta se desilo sa memorijom, jedna stvar je čudna
matej periš, Foto: MUP Srbije, MUP Hrvatske

AU!

PROČEŠLJANE PORUKE MATEJEVIH PRIJATELJA, NEŠTO SE NE POKLAPA: Evo šta se desilo sa memorijom, jedna stvar je čudna

– To je dokaz da im drogu niko nije sipao u piće, već su je sami nabavil

Objavljeno:

Mladen Mijatović objavio je juče najnovije informacije iz istrage o nestanku Mateja Periša, tvrdeći da je mladi Splićanin sa drugarima, pre dolaska u Beograd nabavio siintetičku drogu, spid, kao i da su to konzumirali kobne večeri pre odlaska u klub “Gotik”. Takođe, Mijatović je naveo nije prvi put da Matej nestane iz kluba i da su se ranije dešavali slični ispadi, kada ga nije bilo po 15 sati.

– To je dokaz da im drogu niko nije sipao u piće, već su je sami nabavili, a ko se te noći drogirao, još uvek nije utvrđeno – naveo je Mijatović.

Nenad Periš, otac Mateja, demantovao je ovakve navode, tvrdeći da on najbolje poznaje svog sina:

Matej Periš
foto: Privatna arhiva

– Apsolutno nije istina da je koristio droge, to sam više puta govorio. Takođe, nije istina da je nestajao od kuće od izlaska, valjda bih ja kao otac znao za to. Stvarno ne znam odakle te informacije. Sa policijom sam se poslednji put čuo u petak, nisu mi ništa tako rekli. Rekli su mi da je urađena istraga poruka Matejevih prijatelja, hteli su da istraže i memoriju Matejevog telefona, ali u tome nisu uspeli – istakao je i dodao:

– Meni je jako čudno to sa signalom mobilnog telefona. On je uhvaćen samo jednom kod Velikog ratnog ostrva, da bi se uhvatio signal, telefon mora biti negde na površini, ako se povezuje sa kretanjem Mateja, znači i da je on bio negde na površini. Ne znam šta pametno da kažem. Istraga je proširena i na Smederevo i Pančevo, policija daje sve od sebe – rekao je on.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

On je zaključio da Matej nije sigurno nameravao da skoči u vodu svojevoljno:

– Da je hteo da skoči u vodu, skočio bi čim je izašao iz kluba, ne bi izašao u majici, trčao, zaustavljao taksi, on je hteo negde da stigne – zaključio je Nenad.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.