OVO PITANJE IZ SINOĆNE "POTERE" JE OBORILO MAGISTRA MILOŠA: Zbunili se i gledaoci, da li vi znate odgovor? (FOTO)
Potera, Foto: RTS Printscreen

ZANIMLJIVO

OVO PITANJE IZ SINOĆNE "POTERE" JE OBORILO MAGISTRA MILOŠA: Zbunili se i gledaoci, da li vi znate odgovor? (FOTO)

Miloševim stopama krenuli su i gledaoci kraj malih ekrana, te su na drušvenim mrežama komentarisali kako su i sami omanuli kod ovog pitanja

Objavljeno:

Sinoćna epizoda kviza "Potera" koji se emituje na Prvom kanalu Radio televizije Srbije, pripala je Tragaču, Milanu Bukviću, koji je još jednom pokazao izvanredno znanje, ali je pažnju korisnika društvenih mreža, privuklo pitanje vezano za nobelovca Gabrijela Garsiju Markesa.

Takimčar po imenu Miloš Tripunović, sinoć jedini nije uspeo da se kvalifikuje u drugu igru, ali je baš njemu zapalo pitanje na koje se "saplelo" veliki broj korisnika društvenih mreža, ali ne i trgač Bukvić.

Naime, u pitanju posvećenom jednom od najboljih i ekranizovanih dela Markeza, "Ljubav u doba kolere" bilo je pitanje koja pevačica je bila autor muzike za film, a, istovremeno i Markezova prijateljica.

1 / 4 Foto: RTS Printscreen

"Koja pevačica i prijateljica Nobelovca Gabrijela Garsije Markesa je bila autor muzike za film "Ljubav u doba kolere"?", glasilo je pitanje, dok su ponuđeni odgovori bili Šakira, Dženifer Lopez i Glorija Estefan.

Iako su sve pevačice latinoameričkog porekla, Miloš je iz ove grupe, odabrao Gloriju Estefan kao tačan odgovor, što nažalost, nije bilo tačno.

Tačan odgovor, koji je dao i tragač Bukvić, bio je Šakira, što je i logično, ako u obzir uzmemo činjenicu da su i ona i Markez Kolumbijci,

1 / 6 Foto: Profimedia

Ipak, Miloševim stopama krenuli su i gledaoci kraj malih ekrana, te su na drušvenim mrežama komentarisali kako su i sami omanuli kod ovog pitanja.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.