EVO KAKO SE DANIJEL BRANIO U TUŽILAŠTVU: Osumnjičen da je tukao ženu i taštu, pa OVO izgovorio
Danijel Živanović, Foto: Printscreen/Facebook/DanijelŽivanović

ISPITIVANJE

EVO KAKO SE DANIJEL BRANIO U TUŽILAŠTVU: Osumnjičen da je tukao ženu i taštu, pa OVO izgovorio

Živanović je, nezvanično, negirao da ju je udario već je tužiocu priznao da ju je "samo malo jače stezao i da zato ima povrede"

Objavljeno:

Direktor Centra za socijalni rad Danijel Živanović (37) juče je u Tužilaštvu izneo odbranu u kojoj je tvrdio da "nije tukao suprugu, već da ju je samo jače stezao, a da se sa šurakom rvao".

Prema našim informacijama, Živanović je rekao da je sa suprugom I. Ž. (28) bio u skladnom braku i da su u avgustu prošle godine dobili dete.

- Ona je živela u Austriji, a onda je došla u Srbiju jer se udala za mene. Često mi je govorila da se "nije uklopila u naš način života". Onda mi je saopštila da želi da se vrati u Austriju i da će tamo povesti dete. Nisam to mogao da prihvatim jer imam samo njega. Ona je u svemu imala podršku svoje majke. Često mi je govorila da će me napustiti i da je detetu mesto uz majku - ovako je počeo svoju odbranu Živanović.

Živanović je, nezvanično, negirao da ju je udario već je tužiocu priznao da ju je "samo malo jače stezao i da zato ima povrede".

Danijel Živanović
foto: Printscreen/Facebook/DanijelŽivanović

- Optužbe da je udario i taštu Z. J. (51) izneo je kao netačne. On je priznao da je došao u fizički sukob sa šurakom I. J. (22) sa kojim se rvao u kući - objašnjava naš izvor i dodaje da su povrede konstatovane i mladiću, ali i Živanoviću kojme je polomljen prst i zbog toga bio u bolnici.

Prema saznanjima Telegrafa, Živanović je "krivicu" svalio na taštu koja je imala veliki uticaj na njegovu suprugu.

Podsetimo, Danijel Živanović vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, jer je, kako se sumnja, pretukao svoju suprugu, kao i njenog brata i majku.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.