UHAPŠEN ČETVRTI ČLAN PINK PANTERA U GRČKOJ: Pored Srbina, ukrao bunde od POLA MILIONA EVRA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

akcija policije

UHAPŠEN ČETVRTI ČLAN PINK PANTERA U GRČKOJ: Pored Srbina, ukrao bunde od POLA MILIONA EVRA!

Optuženi je, kao član lanca, odveo srpskog vođu i člana bande "Pink Panteri" i njegova dva saučesnika, na područje Kastorije pre krađe

Objavljeno:

Četvrti član kriminalne organizacije "Pink Panteri", koji je u oktobru 2021. godine ukrao više od 110 krzna i kaputa u vrednosti od 500.000 evra od krznarske kompanije u Kastoriji, uhapšen je u Polihronu na Halkidikiju.

Reč je o Grku (38) kojeg su u subotu ujutru uhapsili policajci poddirekcije Kastoria Security i odeljenja Kasandra. Protiv zamenika istražitelja Osnovnog suda u Kastoriji raspisana je poternica zbog umešanosti sa kriminalnom organizacijom, kao i zbog saučesništva u krađi vrednosti više od 120.000 evra.

Optuženi je, kao član lanca, odveo srpskog vođu i člana bande "Pink Panteri" i njegova dva saučesnika, na područje Kastorije pre krađe, kako bi prikupili informacije i špijunirali to područje, a potom i učestvovao u prenosu ukradenog krzna skrovišta Soluna.

Prilikom pretresa kod 38-godišnjaka pronađena je i oduzeta količina kokaina od 0,9 grama i mobilni telefon, dok je pretresom njegove kuće na području Halkidikija pronađena količina sirovog kanabisa (pronađeno 0,8 grama) koje je oduzeto. Poduprava Kastoria Security nastavlja istragu, a uhapšeni će biti priveden prvostepenom tužiocu u Kastoriji, prenosi Low&Order.

Podsetimo, u okviru istog slučaja u oktobru i novembru prošle godine uhapšeni 45-godišnji srpski lider i dvojica njegovih saučesnika.

Bonus video:

00:12

Udes na auto-putu Beograd-Niš

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.