OTKRIVENO DA LI JE BILO DROGE U SMEŠTAJU NESTALOG SPLIĆANINA! Ovo je pronađeno u iznajmljenom stanu, ŠOK!
Matej Periš, Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

jezivo

OTKRIVENO DA LI JE BILO DROGE U SMEŠTAJU NESTALOG SPLIĆANINA! Ovo je pronađeno u iznajmljenom stanu, ŠOK!

Naglašava da je policija od samog starta od njih dobijala rezervisane informacije

Objavljeno: 10:42h

Danas je sedmi dan od kada traje potraga za nestalim mladićem iz Splita. Matej Periš nestao je u noći izmešu 30 i 31. decembra, a njegov slučaj podigao je celu Srbiju i region na noge.

Od kako su se izgubio svaki trag kada je napustio klub Gotik u kome je bio sa svojim društvom, mnogi stručnjaci su izneli svoje mišnjelje, a među njima i predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović koji je otkrio šta je bilo u stanu Splićanina i njegovih prijatelja

"Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanju dete, jer je osoba jako mlada, a tada se traga i van radnog vremena", istakao je Mijailović, a prenosi Mondo.

1 / 5 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

On je potvrdio da su mladići konzumirali opijate.

"Možete misliti kako je to uticalo na njihova tela - alkohol plus narkotici. Matej je negde oko 1.40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne", otkriva Mijailović.

"Mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smeštaju u Beogradu. Oni su konzuimirali drogu, najverovatnije svih sedmorica. Tu drogu su doneli sa sobom", navodi Mijaliović.

Matej Periš
foto: Stefan Stojanović

Kako dodaje, ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Matej bio potresen smrću druga. Ta tragedija se dogodila samo pre mesec i po dana.

"Mladić nije mogao da spase svog prijtelja. Dao je sve od sebe, ali nije mogao da mu sačuva život. Mateju se ova tragedija dogodila pre samo mesec i po dana i mi ne znamo kroz koji proces tugovanja on prolazi niti kako se oporavlja od šoka", ističe Mijailović.

Predsednik Policijskog sindikata Srbije naglašava da policija savesno radi svoj posao i da samo mogu da se nadaju da će pronaći mladića živog.

"Što više vremena protiče, to je nade sve manje. Ali nećemo odustati dok ne rešimo ovaj slučaj. Kao i svaki slučaj kada je u pitanju dete, policajci se predaju zadatku više nego inače", zaključuje Veljko Mijailović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.