IGOR JURIĆ SE PONOVO OGLASIO! Izustio je samo 1 rečenicu o nestalom Mateju Perišu (VIDEO)
Igor Jurić, Foto: Printscreen/RTS, Printscreen/MUPHrvatske

šok

IGOR JURIĆ SE PONOVO OGLASIO! Izustio je samo 1 rečenicu o nestalom Mateju Perišu (VIDEO)

Od kako su se izgubio svaki trag kada je napustio klub Gotik u kome je bio sa svojim društvom, mnogi stručnjaci su izneli svoje mišnjelje

Objavljeno:

Danas je sedmi dan od kada traje potraga za nestalim mladićem iz Splita. Matej Periš nestao je u noći izmešu 30 i 31. decembra, a njegov slučaj podigao je celu Srbiju i region na noge.

Od kako su se izgubio svaki trag kada je napustio klub Gotik u kome je bio sa svojim društvom, mnogi stručnjaci su izneli svoje mišnjelje, a mešu njima se našao i Božidar Spasić, bivši obaveštajac, koji je gostovao u jednoj emisiji gde je pričao o nestanku Mateja Periše.

Naime, on je rekao da "novo svetlo na slučaj baca činjenica što grupa momaka iz Hrvatske nije došla sa devojkama i što se nigde ne spominju njihove lepše polovine".

- Grupa od 6 ili 7 mladića dolazi iz Splita u Zagreb, obratite pažnju, u Zagrebu ostavljaju svoja kola, uzimaju kombi i dolaze u Beograd.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanovic

- Tačno dolaze na rezervisano mesto na Dorćolu tu je Beton hala. Ali primetite šta fali ovde, da li vama nešto fali ovde? Fale devojke. To su nisu drugari, to su ljudi od 27 godina - rekao je on i dodao:

- Nisu jurili devojke. Da li je moguće da njih sedmoro dođe u Beograd i opija se do besvesti. Mene buni da niko ne pominje devojke, izjavio je Spasić, a njegove reči naišle su na brojne osude na društvenim mrežama.

Povodom ovih tvrdnji Spasića, oglasio se i osnivač fondacije Tijana Jurić, koji je kratko prokomentarisao Spasićeve tvrdnje: Ja prosto ne mogu da verujem!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.