DEVOJKA MATEJE PERIŠA OTKRILA KAKAV JE BIO PRE ODLASKA U BEOGRAD! Svima posebno smeta 1 STVAR (VIDEO)
Matej Periš, Foto: Instagram/MatejPERIS

zanimljivo

DEVOJKA MATEJE PERIŠA OTKRILA KAKAV JE BIO PRE ODLASKA U BEOGRAD! Svima posebno smeta 1 STVAR (VIDEO)

Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, a najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav

Objavljeno: 08:49h

Sedmi je dan potrage za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita kome se svaki trag izgubio u Beogradu.

Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, a najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav.

05:47

Ekskluzivno iz Splita! Oglasila se devojka Mateja Periša

Matejeva devojka Sanja sada je otkrila nove pojedinosti o svom nestalom dečku.

Između ostalog, kazala je i da je on mesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

- Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo šta. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja od kojih je njegova devojka znala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest meseci unazad. Nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova devojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti - kazao je novinar "Kurira" koji je pričao sa njom.

1 / 19 Foto: Stefan Stojanovic

Svakako, ona nije izgubila nadu da će ga pronaći.

- Pitao sam je kako se oseća. U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja sa bilo kakvom nedozvoljenom supstancom. Kaže da to nije on. Njegova majka takođe nije izgubila nadu. To mi je prenela Sanja - rekao je novinar.

Istovremeno, prijateljima nestalog mladića najviše smeta to što se Matej dovodi u vezu sa nedozvoljenim supstancama, te tvrde da je on jedan dobar i uzoran mladić.

Matej Periš (27) iz Splita, podsetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu.

Pojavili su se i brojni snimci na kojima se Matej vidi kako u noći nestanka trči okolnim ulicama.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Bonus video:

06:01

SVE O NESTANKU MATEJA! Bezbednjak izneo ALARMANTNE DETALJE: Postoji mogućnost umešanosti PRIJATELJA, naveli istragu na KRIVI PUT!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.