EVO ZAŠTO JE UHAPŠEN REPER NUMERO, UŽAS!
Uroš Radivojević, Foto: Printscreen/Youtube/MONDO PORTAL

akcija policije

EVO ZAŠTO JE UHAPŠEN REPER NUMERO, UŽAS!

Podsetimo, povodom slučaja koji je uzburkao javnost, nedavno se oglasio i MUP

Objavljeno: 11:36h

Uroš Radivojević, poznatiji kao reper Numero, uhapšen je po naredbi Prvog osnovnog javnog tužilaštva, a njemu je određeno zadržavanje.

Podsetimo, povodom slučaja koji je uzburkao javnost, nedavno se oglasio i MUP.

Niame, Nina Stojaković optužila je repera Uroša Radivojevića Numera da je godinu i po dana zlostavljao njenu sestru Lidiju, a optužbama se tokom dana pridružila i devojka koja se na Tviteru predstavlja kao Ivona.

Stojakovićeva je na Tviteru napisala potresnu priču o svojoj sestri.

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne... Zašto nisu zvali policiju, ne znam - napisala je Nina, inače politička aktivistkinja, i navela da su se oni prekjuče obratili policiji, ali da im je rečeno da uprkos svedocima, ne mogu da urade ništa bez povredne liste.

Ona je istakla i da je besna na komšije koje nisu zvale policiju, iako su čuli zvuke nasilja.

1 / 4 Foto: Printscreen/YT/Mondo/Facebook

Posle njenog pisanja, oglasila se i izvesna Ivona, koja je sa Radivojevićem, kako tvrdi, bila u vezi od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima i koja je navela da stoji iza svake Ninine reči, jer je prošla isto.

Uroš Radivojević Numero je potom obrisao sve društvene mreže.

- Uh, uh... Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos - izjavio je kratko za medije.

Reper Miloš Janošević Jangkulovski oglasio se na Tviteru i podržao devojke, iznoseći tvrdnje da je Radivojević uznemiravao druge mladiće tvrdeći da su u vezi sa njegovim partnerkama.

- Nisam mu nikad bio blizak prijatelj, pa nikad nisam imao info ovaj, ali znam da je bio s Ivonom i sve što je rekla je istina, jer me u tim periodima cimao i ubeđivao da sam imao nešto s njom. Ceo Hejz (produkcijska kuća) bio je optužen za isto, i nije postojao način da mu se objasni - zaključio je muzičar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.