ŠTA SE SADA DEŠAVA U BEOGRADSKOM KLUBU OD KADA JE MATEJ NESTAO? Menadžerka otkrila ko je pokupio jaknu Splićanina
Matej Periš, Foto: PRIVATNA ARHIVA, KURIR/BRANKA TRAVICA

tužno

ŠTA SE SADA DEŠAVA U BEOGRADSKOM KLUBU OD KADA JE MATEJ NESTAO? Menadžerka otkrila ko je pokupio jaknu Splićanina

Rekla je i da je klub zatvoren kada je mladić iz Splita nestao

Objavljeno:

Jedno od poslednjih mesta gde je viđen 27-godišnji Splićanin Matej Periš je beogradski klub Magacin, koji se nekada zvao Gotik i tako je poznat javnosti. Poslednji put je viđen 31. decembra oko 14.30 časova, a nestanak je prijavljen tog dana oko 18 časova.

Pomenuti klub je u utorak popodne 'posetila' srpska policija, a menadžerka kluba Zorica Šestović novinarima Slobodne Dalmacije pokazala je unutrašnjost kluba kao i lokal u kojem su sedeli nestali mladić i njegovi prijatelji.

1 / 4 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

– Bila je i ekipa iz Zadra kod Splita, rekli su da su se svi lepo proveli. Sutradan kada su čuli za nestanak i oni su bili ovde. Možete ući samo uz rezervaciju, ali ako klub nije dovoljno popunjen, možete ući i bez nje. Koliko znam, momci iz Splita nisu imali rezervaciju. Sa njima zaista nije bilo nikakvih problema. Mladost kao mladost. To što se negde proširilo na šta ih je upravnik upozorio je čista glupost i insinuacije. Pretpostavljam da je to rekao jedan od tih momaka. Ne verujem u to. Pošto je naše obezbešenje tu, imamo četiri momka. Važno je i uvek pazimo da niko ne unese oružje - rekla je Zorica Šestović.

Rekla je i da je klub zatvoren od kada je mladić iz Splita nestao.

"Bilo bi glupo raditi u ovoj situaciji i radovati se tome dok ne saznamo šta se desilo momku", rekla je ona. Srpska policija je nekoliko puta obilazila klub i 'pročešljala' ​​ga.

Menadžerki je zasmetalo i to što je svako malo neko od zaposlenih odlazio na razgovor sa njima. Na pitanje za jaknu Mateja Periše kaže da su je uzeli prijatelji. Ona je rekla i da je otac mladića Nenad Periš u nedelju bio u klubu kada je došao u Beograd tokom trećeg dana potrage za sinom.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.