OVO JE ŠANK ZA KOJIM JE MATEJ SEDEO! Menadžerka otkrila da li je ekipa iz Splita pravila probleme te večeri
Matej Periš, Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

novi detalji

OVO JE ŠANK ZA KOJIM JE MATEJ SEDEO! Menadžerka otkrila da li je ekipa iz Splita pravila probleme te večeri

- U blizini Splićana bila je i jedna ekipa iz Zadra, rekli su da su se baš lepo proveli svi. Sutradan kad su čuli za nestanak i oni su bili ovde - kazala je Zorica

Objavljeno: 10:24h

Hrvatki mediji ušli su u klub u kojem je sa svojim društvom boravio nestali Splićanin Matej Periš, a na fotografijama se može vdieti šank za kojim su se provodili.

- Nije bilo stvarno nikakvih problema s njima. Omladina kao omladina. To što se proširilo negde da ih je redar upozoravao su čiste gluposti te insinuacije, kaže Zorica Šestović za hrvatski medij "24 sata".

1 / 4 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Akcija potrage za nestalim Splićaninom Matejem Perišem nastavlja se u sredu. On je, podsetimo, u noći između 30. i 31. decembra izašao iz kluba Magacina u Beton hali, koji se nekada nazivao Gotik. Na sebi je imao samo majicu kratkih rukava i pantalone, a njegov nestanak prijavljen je tek u popodne 31. decembra.

Upravo je navedeni klub u utorak popodne oko 15 sati "češljala" srpska policija. Menadžerka kluba Zorica Šestović pustila je novinare Slobodne Dalmacije unutra i pokazala šank za kojim je bio nestali Matej sa svojih šestoro prijatelja.

- U blizini Splićana bila je i jedna ekipa iz Zadra, rekli su da su se baš lepo proveli svi. Sutradan kad su čuli za nestanak i oni su bili ovde - kazala je Zorica.

- Ulazi se samo uz rezervaciju, ali ako klub nije dovoljno popunjen, može se ući i bez nje. Koliko znam, momci iz Splita nisu imali rezervaciju. Nije bilo stvarno nikakvih problema s njima. Omladina kao omladina. To što se proširilo negde da ih je redar upozoravao su čiste gluposti te insinuacije. To je valjda rekao jedan od tih momaka. Ja u to ne verujem, jer naše osiguranje stoji napolju, imamo četiri momka. Bitno je i to uvek gledamo, da niko ne unese neko oružje - kazala je Zorica.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.