NAJNOVIJI DETALJI OKO NESTANKA SPLIĆANINA: Menadžerka OBJEKTA otkrila KAKO su tamo ZAVRŠILI, tu su bili i ZADRANI!
Matej Periš, Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

NOVO

NAJNOVIJI DETALJI OKO NESTANKA SPLIĆANINA: Menadžerka OBJEKTA otkrila KAKO su tamo ZAVRŠILI, tu su bili i ZADRANI!

Šestović kaže da klub nije bio pun pa je zbog toga verovatno Splićanima dozvoljen ulaz iako nisu imali rezervaciju kao većina gostiju

Objavljeno: 20:28h

Menadžerka kluba iz kojeg je izleteo Matej Periš i nestao otkrila kako su momci iz Splita uopšte završili u tom objektu.

Mediji pišu da je Splićanin Matej Periš bio u klubu "Gotik" pre nestanka. To je ime koje je ovom objektu dao prethodni vlasnik, a sada se taj klub zove "Magacin". Menadžerka tog kluba Zorica Šestović otkrila je za hrvatske medije zašto su Matej i drugari uspeli da uđu u klub, iako nisu imali rezervaciju, kao i ko je bio pored njih.

1 / 7 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

Hvatske novinare u klub je uvela menadžerka. Ušli su u prostor veličine 500-tinak kvadratnih metara. Plišane crvene klupe sa stolovima, prevladava crna boja enterijera.

U klubu je polumrak. Zorica Šestović pokazuje šank za kojim su stajala tu noć sedmorica Splićana. Prostor je neposredno do bine na kojoj je tu noć goste zabavljala Elena Kitić, kći poznatog pevača Mileta Kitića. Preko puta društva iz Splita bila je grupa mladih Zadrana. Šestović kaže da klub nije bio pun pa je zbog toga verovatno Splićanima dozvoljen ulaz iako nisu imali rezervaciju kao većina gostiju.

Matej Periš
foto: Stefan Stojanović

- Znate, svašta se pisalo ovih dana, a pogotovo da je obezbeđenje upozoravalo mladiće na ponašanje u klubu. To naprosto nije istina. Oni su se dobro zabavljali kao i Zadrani, nikakvih problema nije bilo. Znate kako, mladi... - kaže menadžerka kluba. Nije nešto posebno uočila kod Mateja, samo se seća da je narednu noć oko 21 sat bila policija i da su se raspitivali o mladiću koji je nestao, koji su ih konobari posluživali.

Šta je bilo s njegovom jaknom?

- Jaknu su uzeli njegovi prijatelji - kaže menadžerka.

Klub "Magacin" koji je tek nedavno proradio nema nadzorne kamere, ali kaže kako su policajci skidali snimke nadzornih kamera sa svih okolnih objekata. Poslednji snimak Mateja Periša je ona sa restorana "Sava Nova" gde je Matej poslednji put snimljen. Ta je kamera uhvatila deo njegovog tela i pretpostavlja se da je tu Matej ušao u reku.

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.