"4 FLAŠE VISKIJA I 6 FLAŠA VINA" Očevidac: Kobne noći su Splićani u društvu MATEJA PERIŠA obilno naručivali alkohol
Nestali Matej Periš, Foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović

DETALJI

"4 FLAŠE VISKIJA I 6 FLAŠA VINA" Očevidac: Kobne noći su Splićani u društvu MATEJA PERIŠA obilno naručivali alkohol

Izvor "Blica" tvrdi da je bilo "i više nego očigledno" da su svi pod uticajem alkohola i da treba voditi računa o njihovom ponašanju

Objavljeno:

Mladi Splićani u čijem društvu se Matej Periš (27) provodio u klubu "Gotik" u Beton hali kobne noći između 30. i 31. decembra, kada je nestao oko 2.30 sati ujutru, te večeri su bili odlično raspoloženi i obilno su naručivali flaše alkoholnih pića, otkriva za "Blic" izvor koji je te večeri bio u "Gotik" i koji kaže da nije bilo moguće ne primetiti grupu od sedmorice mladića iz Splita.

- Društvo u kojem je (Matej) bio naručivalo je velike količine alkohola. Uzeli su četiri flaše viskija, šest flaša vina... Bilo je tu svega i svačega. Bili su bučni i zato ih je obezbeđenje i smirivalo s vremena na vreme - ispričao je "Blicu" ovaj očevidac.

Izvor "Blica" tvrdi da je bilo "i više nego očigledno" da su svi pod uticajem alkohola i da treba voditi računa o njihovom ponašanju.

- Koliko čujem, oni su Matejev nestanak prijavili tek sutradan oko 18 sati, iako je on nestao još u 2.30 - kaže sagovornik "Blica".

1 / 9 Foto: Marina Lopičić

Trčao da bi se otreznio?

Jedna od pretpostavki koja se ovih dana pojavila u medijima jeste da je Matej Periš pod uticajem alkohola izašao iz "Gotika" u hladnu decembarsku noć bez jakne, samo u majici kratkih rukava, i da je počeo da trči kako bi se malo otreznio.

Prema toj teoriji, mladić je uskoro postao dezorijentisan, čime se onjašnjava njegovo čudno ponašanje na snimcima zabeleženim nadzornim kamerama, na kojima se vidi kako ispod Brankovog mosta pokušava da uđe u taksi iako je u tom trenutku samo 200 metara udaljen od "Gotika".

- On je dugo trčao, možda i oko sat vremena. Možda je mislio, ako je konzumirao alkohol ili šta već, da će za tih sat vremena doći sebi - kazao je danas Slobodan Mišković, bivši inspektor za otmice i iznude.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.