OTKRIVENO ŠTA JE MATEJ SA DRUŠTVOM KONZUMIRAO KOBNE VEČERI: Pored PIĆA uzimali i SINTETIČKE DROGE?
Matej Periš, Foto: Ana Paunković

UŽAS

OTKRIVENO ŠTA JE MATEJ SA DRUŠTVOM KONZUMIRAO KOBNE VEČERI: Pored PIĆA uzimali i SINTETIČKE DROGE?

Sigurnosne kamere zabeležile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najverovatnije izazvano kombinovanjem alkohola i droge

Objavljeno: 18:00h

Splićanin Matej Periš (27), koji je nestao u Beogradu, u noći između 30. i 31. decembra, kako Kurir ekskluzivno saznaje kobne večeri je sa društvom konzumirao spid i sinteticke droge.

Naime oni su najpre bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini "Gotika", a zatim prečli u "Gotik". Društvo u kome je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a uz koristili spid i sinteticke droge.

1 / 11 Foto: MUP, Printscreen/MUPHrvatske

Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan i vidno se teturao kada je napustio klub. Sigurnosne kamere zabeležile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najverovatnije izazvano kombinovanjem alkohola i droge..

"Iskreno da vam kažem, ne znam više. Moj sin je povučen, sportista... Ne znam kako je došlo do onoga da je izvan sebe što se vidi na nadzornim kamerama", izjavio je danas Nenad Periš, otac nestalog Mateje, mladića iz Splita.

On je pokušao da objasni i ponašanje svog sina koje je uočeno na kamerama, pre svega činjenicu da nije delovalo da je u potpuno prisebnom stanju.

"Gledajte, vidi se da je pokušao da komunicira, da je zaustavio tog taksistu i s njim kratko razgovarao. Šta mu je bilo u tom trenutku i kuda je krenuo, ne znam. Verujte mi, uopšte mi je teško o tome govoriti", rekao je on za hrvatski portal Index.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.