Matej NIJE JEDINI: Sve se dogodilo 8. jula 2014, sličan SCENARIO se desio u komšiluku
Nestali, Foto: Printscreen

slučajnost ili ne

Matej NIJE JEDINI: Sve se dogodilo 8. jula 2014, sličan SCENARIO se desio u komšiluku

Njegovi prijatelji su rekli da nisu videli nikakve znake čudnog ponašanja za vreme odmora, osim onog dana kada je trebalo da leti u Nemačku

Objavljeno:

Slučaj nestalog Mateja Periša iz Splita neodoljivo podseća na nestanak nemačkog mladića Larsa Mitanka na odmoru u Bugarskoj 2014. koji do danas nije pronađen, a koji je zadnji put viđen na kamerama kako naizgled bez razloga trči.

Nemac Lars Mitank je na bizaran način postao slavan – tako što je nestao. On važi za “najpoznatiju nestalu osobu na Jutjubu” i misterija njegovog nestanka je izvor mnogih debata.

Rano ujutro 8. jula 2014. godine, Lars Mitank je stigao na aerodrom u Bugarskoj da uhvati let za Nemačku. Izašao je iz taksija, pokupio svoje torbe i ušao u odeljenje aerodroma za poletanja.

Na snimcima bezbednosih kamera se vidi kako je ušao unutra, a onda kako je iz zgrade izjurio napolje bez prtljaga i otišao što dalje od aerodroma kao da ga neko ili nešto juri. Zastao je ispred glavnog ulaza na aerodrom na sekund, a zatim potrčao preko parkinga, popeo se preko ograde sa bodljikavom žicom i nestao u obližnjoj šumi.

Od tada ga niko nikada više nije video. Mitank je u Bugarskoj bio sa pet drugara i svi su bili u kasnim 20-im godinama. Uživali su u odmoru na Crnom moru. Njegovi prijatelji su rekli da nisu videli nikakve znake čudnog ponašanja za vreme odmora, osim onog dana kada je trebalo da leti u Nemačku.

Ako se potvrdi da je na snimcima Matej Periš, ovaj slučaj neodoljivo podseća na nestanak nemačkog mladića Larsa Mitanka na odmoru u Bugarskoj 2014. koji do danas nije pronađen, a koji je zadnji put viđen na kamerama kako naizgled bezrazložno trči.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.