U NOVOM SADU UHAPŠEN MAKRO I 2 ANIMIR DAME: Terali 5 devojaka da se bave prostitucijom u striptiz baru!
Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

užas

U NOVOM SADU UHAPŠEN MAKRO I 2 ANIMIR DAME: Terali 5 devojaka da se bave prostitucijom u striptiz baru!

Oni se sumnjiče da su vrbovali pet devojaka zloupotrebljavajući njihove teške prilike da se za njihov račun bave prostitucijom u jednom novosadskom striptiz baru

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. Đ. (48), E. R. (72), G. V. (53) iz Novog Sada, P. K. (37) iz Trstenika i državljanina Crne Gore Z. D. (54), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Oni se sumnjiče da su vrbovali pet devojaka zloupotrebljavajući njihove teške prilike da se za njihov račun bave prostitucijom u jednom novosadskom striptiz baru.

E.R. (72) i G.V. (53) bile su zadužene za pronalaženje mušterija nesrećnim devojkama kao ’’animir dame’’ dok su ostala trojica uhapšenih između ostalog bili zaduženi za držanje žrtava pod kontrolom i nadzor ’’klijentele’’.

Policija je pretresima na više lokacija u Novom Sadu, Trsteniku i Sivcu pronašla informatičku opremu, mobilne telefone, novac i dokumentaciju koji ukazuju na vršenje pomenutog krivičnog dela.

Osumnjičeni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu a nezvanično saznajemo da će nadležni iz tužilaštva novosadskom Višem sudu podneti predlog da im se odredi pritvor zbog mogućnosti bekstva i uticaja na svedoke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.