DIJANU HRKALOVIĆ U JANUARU ČEKA JOŠ JEDAN PRETRES: Nova godina donosi joj još jednu ODLUKU!
Dijana Hrkalović, Foto: Zorana Jevtić

au

DIJANU HRKALOVIĆ U JANUARU ČEKA JOŠ JEDAN PRETRES: Nova godina donosi joj još jednu ODLUKU!

Dijani Hrkalović, koja je u petak uveče smeštena u pritvor beogradskog Centralnog zatvora samo dve nedelje pošto joj je nakon podizanja optužnog predloga isti ukinut i dozvoljeno da se brani sa slobode

Objavljeno:

Glavni pretres u slučaju bivše državne sekretarke MUP Srbije mogao bi da započne već krajem januara.

Dijani Hrkalović, koja je u petak uveče smeštena u pritvor beogradskog Centralnog zatvora samo dve nedelje pošto joj je nakon podizanja optužnog predloga isti ukinut i dozvoljeno da se brani sa slobode.

Iako je Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) 10, decembra kad je sudu podnelo optužnicu protiv nje tražilo da joj se produži pritvor u kom je bila nešto manje od dva meseca zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla da utiče na saučesnike, Specijalni sud to nije prihvatio. Presudno da se Hrkalovićeva ponovo nađe iza rešetaka bila je žalba TOK, koju je prihvatila Apelacija, bila je činjenica da se pritvor traži i zbog opasnosti od bekstva, pišu Novosti.

U Specijalnom sudu uskoro će biti određeno veće koje će voditi postupak protiv nje, ali i Dejana Milenkovića, nekadašnjeg načelnika Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije i Milorada Šušnjića, bivšeg načelnika Policijske uprave Novi Sad.

Hrkalovićevoj se na teret stavlja krivično delo trgovine uticajem, dok su Milenković i Šušnjić optuženi za zloupotrebu službenog položaja.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.