TROSTRUKO UBISTVO U GLOĐANU! Sud odredio pritvor osumnjičenima
Policija, Foto: Ana Paunković

užas

TROSTRUKO UBISTVO U GLOĐANU! Sud odredio pritvor osumnjičenima

Odlukom Osnovnog suda u Peći, večeras je usvojen zahtev Tužilaštva i produžena je mera pritvora trojici osumnjičenih za ubistvo u Glođanu

Objavljeno:

Pritvor je produžen H.M. K. M. i M. M. zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo „teško ubistvo“ i „neovlašćeno držanje, kontrola ili posedovanje oružja“

Osnovni sud u Peći odredio je pritvor trojici osumnjičenih za ubistvo u Glođanu.

Odlukom Osnovnog suda u Peći, večeras je usvojen zahtev Tužilaštva i produžena je mera pritvora trojici osumnjičenih za ubistvo u Glođanu.

Pritvor je produžen H.M. K. M. i M. M. zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo „teško ubistvo“ i „neovlašćeno držanje, kontrola ili posedovanje oružja“.

„Sud je odobrio predlog tužilaštva za određivanje pritvora, uzimajući u obzir visoku kaznu za krivično delo iz člana 173. KZRK, činjenicu da svedoci i oštećeni još nisu saslušani, činjenicu da su okrivljeni u rodbinskim vezama, kao i uzimajući u obzir težinu krivičnog dela i okolnosti u kojima je delo učinjeno i velike posledice prouzrokovane u ovom slučaju“, navodi se u odluci Suda.

Navode i da okolnosti ukazuju na realnu opasnost da, u slučaju da osumnjičeni budu pušteni na slobodu ili im se odredi neka druga mera bezbednost, oni pobegnu, utiču na svedoke ili oštećenog, prikriju dokaze i na osnovu toga usklade svoju odbranu, onemogućavajući da se predmet u potpunosti razjasni.

Sud je utvrdio da nijedna alternativna mera osim pritvora ne bi bila adekvatna.

(Espreso/Kossev.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.