PORODICA KIKE ĐUKIĆ IZDALA SAOPŠTENJE! Jutjuberku ne mogu da sahrane DOSTOJANSTVENO, pop ne želi da održi opelo
Kristina Kika Đukić, Foto: Instagram

pretužno

PORODICA KIKE ĐUKIĆ IZDALA SAOPŠTENJE! Jutjuberku ne mogu da sahrane DOSTOJANSTVENO, pop ne želi da održi opelo

"Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo", stoji u saopštenju

Objavljeno: 18:23h

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić tragično je preminula u 22. godini u noći između 8. i 9. decembra, a sada je porodica Đukić poslala saopštenje redakciji Kurira, koje u celosti prenosimo.

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje" da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga necemo imati informacije o tome šta se tačno desilo - stoji u obaveštenju porodice Đukić koje se nastavlja:

- Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima. Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i nece stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak 14.12. u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od Kike i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve.

1 / 5 Foto: Instagram

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.