ŠAKO JADA! Oglasila se Kikina sestra nakon porodične tragedije, ima 1 MOLBU I JASNU PORUKU za sve
Kristina Kika Đukić, Foto: Printscreen Instagram/kikax3

tužno

ŠAKO JADA! Oglasila se Kikina sestra nakon porodične tragedije, ima 1 MOLBU I JASNU PORUKU za sve

Sinoć se u video klipu oglasio i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i demantovao svoju krivicu

Objavljeno:

Jedan mladi život je ugašen, a spekulacije šta se desilo ne prestaju.

Naša poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je, kako se navodi, oduzela sebi život, a porodica i prijatelji se opraštaju od još jednog mladog života koji se prerano završio.

Kikina sestra Ivana Malbašić se oglasila putem društvene mreže Instagram i iskazala tugu i bes koje trenutno oseća.

1 / 3 Foto: Printscreen/jutjub/kika

Sinoć se u video klipu oglasio i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i demantovao svoju krivicu za stanje koje je prouzrokovalo to da Kirstina digne ruku na sebe.

Ilić je u klipu od 16 minuta objasnio da se sa Kikom pomirio nakon “drame” koju su imali i da su posle toga ostali prijatelji. Bogdan je rekao i da pravi razlog Kristinine smrti nije “buling” već nešto sasvim drugo, a on ne želi to da saopošti iz poštovanja prema porodici preminule devojke.

U jednom trenutku Bogdan je objavio stori Kristinine sestre Ivane, gde ona govori besno o dezinformacijama koje se pojavljuju, a takođe napominje da istraga nije završena, te da sve mora još da se ispita.

– Molim sve da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacijama, da prestanete da gradite karijere na ovakotragičnom događaju. Obraza nemate, ni novinari, ni televizia ni pojedine ličnosti kad prosipate ovakve budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Svi ste mi sada opasni istražitelji i psiholozi, bruko od naroda. Sram vas bilo jer obraza nemate, po leševima gazite, za malo pregleda, šako jada – napisala je Ivana.

Objava
Objavafoto: Printscreen Instagram

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.