OTKRIVENI NOVI DETALJI TRAGIČNO PREMINULE SRPSKE JUTJUBERKE: "Drugačije se ponašala, nije želela moju pomoć" VIDEO
Foto: RINA, Instagram / kikax3

potresno

OTKRIVENI NOVI DETALJI TRAGIČNO PREMINULE SRPSKE JUTJUBERKE: "Drugačije se ponašala, nije želela moju pomoć" VIDEO

Kako je naveo u klipu, primetio je da se Đukićeva u poslednje vreme drugačije ponašala, ali da nije želela njegovu pomoć.

Objavljeno:

Jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u svom stanu na Obilićevom vencu, gde su pronađene tablete i opijati.

Vest o njenom srti potresla je čitav region, a mnoge poznate ličnosti oglasile su se na ovu temu. Njen prijatelj i kolega Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa na svom kanali ispričao je detalje iz Kikinog života.

Muđa
foto: Printscreen

Kako je naveo u klipu, primetio je da se Đukićeva u poslednje vreme drugačije ponašala, ali da nije želela njegovu pomoć, već je u više navrata naglasila da ne treba da brine.

- Znam Kiku jako dugo, ali u proteklih nekoliko meseci, možda čak i godinu dana primetio sam na društvenim mrežama da je skroz drugačije stvari počela da kači. Stvari koje kače osobe koje su mentalno tamo gde treba da budu. Ja sam se Kiki više puta javio. Par puta mi je rekla šta je muči i u više navrata mi je rekla da je sve u redu i da ne treba da brinem - rekao je Muđa.

Bonus video:

00:23

SAJBER NASILJE I NJEGOVE KATASTROFALNE POSLEDICE: Šta je sve prethodilo samoubistvu Kristine Kike Đukić (21)?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.