SILOVATELJ OSTAJE U PRITVORU: Starac (62) iz Bogatića priznao da je obljubio DEVOJČICU (16)
Ilustracija, Foto: News1/Zorana Jevtić

silovanje

SILOVATELJ OSTAJE U PRITVORU: Starac (62) iz Bogatića priznao da je obljubio DEVOJČICU (16)

Devojčica je tada imala manje od 14 godina, pa je policija je protiv D.S. podnela prijavu za krivično delo obljuba deteta

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu saslušan je D.S. (62) iz Glušaca, kod Bogatića, zbog sumnje da je izvršio obljubu devojčice starosti 16 godina, a posle njene prijave slučaja koji se dogodio pre više od dve godine.

Kako Telegraf.rs. saznaje, on je priznao da je izvršio krivično delo, a na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pre nego što se juče pojavila u policiji, za devojčicom je od srede bila raspisana potraga jer su roditelji prijavili da je pobegla kroz prozor i dva dana se nije vratila kući.

Ona se u petak pojavila prvo kod kuće, a nakon toga i u policiji, gde je u prisustvu socijalnog radnika ispričala događaj od pre više od dve godine i optužila D.S. za obljubu.

Devojčica je upućena i na ginekološki pregled.

- Devojčica je tada imala manje od 14 godina, pa je policija je protiv D.S. podnela prijavu za krivično delo obljuba deteta. Svaka prijava za ovo krivično delo je veoma osetljiva, pa se razmatra sveobuhvatno i detaljno, stručno i profesionalno istražuju sve činjenice - objasnio je izvor Telegafa.rs u tužilaštvu.

Inače D.S. je izbeglica iz Bosne i Hercegovine, a u selu se nastanio pre dvadesetak godina. Živeo je kao beskućnik, a povremeno je radio u selu da bi preživeo.

Bonus video:

VEČERNJI DNEVNIK 26.11.2021.
14:40

VEČERNJI DNEVNIK 26.11.2021.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media