KAKO SE ODMOTALO KLUPKO NASILJA NAD DECOM U LESKOVCU? Otac našao snimak prebijanja, majka odmah NAPUSTILA ZAJEDNICU
Nasilje nad decom, Foto: Printscreen

NASILJE U LESKOVCU

KAKO SE ODMOTALO KLUPKO NASILJA NAD DECOM U LESKOVCU? Otac našao snimak prebijanja, majka odmah NAPUSTILA ZAJEDNICU

Postupak protiv majke Nataše S., ali i oca Aleksandra S., kog je ona optužila za zlostavljanje započeo je juče u Prvom osnovnom sudu u Leskovcu

Objavljeno:

U trenutku kada je Centar za socijalni rad odlučivao kod koga će ostati deca nije bilo nijedne krivične prijave protiv oca Aleksandra S, a na terenskom izlasku radnika socijalne službe deca su već bila samo sa ocem. Majka u tom trenutku nije živela sa porodicom u stanu, nezvanično saznaje "Blic".

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Centar za socijalni rad u Leskovcu reagovao je na osnovu snimka koji je otac početkom novembra doneo u tu instituciju. Iz Centra su ga pitali ko će da prijavi policiji, on ili centar, na šta je odgovorio da će prijavu podneti on. Centar za socijalni rad je tada, u skladu sa obavezama, izašao na teren, i u terenskoj poseti deca su bila sama sa ocem. Izvršili su uvid kako deca žive, kako se osećaju i na osnovu toga doneta je odluka da ostanu u stanu sa ocem.

Preciznog podatka o tome kada je majka i kako napustila zajednicu nema, ali pretpostavlja se da je otišla iz stana početkom novembra, kada je otac predao snimak.

Međutim, izvor "Blica" blizak istrazi kaže da niko trenutno ne može da tvrdi u kom će pravcu krenuti ovaj slučaj, pa ni da li će deca ostati sa ocem.

Podsetimo, pre nekoliko dana u javnosti su se pojavili snimci na kojima se vidi kako žena, za koju se sumnja da je Nataša S. iz Leskovca udara, viče i baca po sobi decu od 6 i 4 godine kao da su krpene lutke. Na snimcima, izuzetno uznemirujućeg sadržaja decu takođe besomučno vređa, a prema informacijama "Blica", postoje i video zapisi kako ih zaključava u kuhinju dok u posetu prima nepoznatog muškarca.

Postupak protiv majke Nataše S., ali i oca Aleksandra S., kog je ona optužila za zlostavljanje započeo je juče u Prvom osnovnom sudu u Leskovcu. Nakon trosatnog saslušanja odlučeno je da majka može decu da viđa jednom nedeljno i određena je visina alimentacije koju treba da isplaćuje za njih.

Centar za socijalni rad nije dobio prijavu protiv oca

U Centru za socijalni rad za "Blic" naglašavaju da je ovo težak slučaj i da svojim izjavama ne žele da remete rad suda i tužilaštva.

Direktor centra Predrag Momčilović pristao je samo da odgovori na pitanje "Blica" da li imaju neke prijave oca i na osnovu čega su zaključili da deca treba da ostanu kod njega.

- Centar za socijalni rad do danas nije dobio nijednu prijavu protiv oca, niti je od bilo kog zvaničnog organa dobio obaveštenje da postoji takva prijava - rekao je Momćilović za "Blic".

Bonus video:

00:12

BOBI OPET PRAVI ŠOU: Marjanović skače u minijaturni bazen, saigrači se valjaju od smeha!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.