OGLASIO SE OTAC PRETUČENE DECE IZ LESKOVCA: Osećam se katastrofalno!
Snimci sa sigurnosnih kamera, Foto: Printscreen

NAJNOVIJI DETALJI

OGLASIO SE OTAC PRETUČENE DECE IZ LESKOVCA: Osećam se katastrofalno!

Deca su kod oca, a majka ima zabranu prilaska, izjavio je advokat oca Andrija Krasić nakon ročišta

Objavljeno:

Otac zlostavljane dece iz Leskovca tvrdi da nije objavio snimak na kome se vidi kako njegova supruga besomučno tuče njihovog sina i ćerku i da ne zna kako su se pojavili u javnosti!

Na jezivim snimcima, podsetimo, vidi se kako žena najpre viče na decu, a zatim ih udara i šutira, udara im glavu o glavu i potom ih gura od sebe. Dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava. Na drugom snimku, nervozna što ne može da zakopča jaknu dečaku, žena takođe vrišti i udara dete.

Juče je inače održano prvo ročište u Leskovcu u slučaju nasilja majke nad decom. Zamenik javnog tužioca naložio je svim stranama u procesu da ne iznose detalje sa sudskog ročišta.

Deca su kod oca, a majka ima zabranu prilaska, izjavio je advokat oca Andrija Krasić nakon ročišta.

- Upozoreni smo od strane javnog tužioca da ne smemo da iznosimo nikakve podatke o ovom slučaju. Nadam se da će pravosudni organi odraditi svoj posao prema zakonu i nepristrasno i da ćemo na kraju imati odluku u skladu sa istinom koja se dogodila. Situacija je delikatna. Postoji interes dece koji mora da se zaštiti kao i pretpostavka nevinosti za okrivljene - izjavio je advokat Andrija Krasić.

Otac dece je naveo da se posle saslušanja oseća katastrofalno.

- Posle izjave od tri sata osećam se katastrofalno - naveo je otac dece.

Ceo postupak, kako je advokat oca naveo, odvija se prema zakonu, a u istom postupku se nalazi i otac dece kao oštećeni i osumnjičeni.

- Nisam znao da je u istom postupku i otac kao oštećeni. Mislio sam da su samo deca. Sve se odvija prema zakonu - istakao je advokat.

Na pitanje kako je došlo do toga da video-snimci nasilja nad decom budu uopšte objavljeni, otac je kazao:

- Apsolutno tih saznanja nemam. Jedini koji su imali te snimke su policija i Centar za socijalni rad - rekao je otac nakon čega ga je advokat posavetovao da više ne daje izjave i povukao ga u stranu.

Nakon što je 5. novembra uhapšena zbog toga što je tukla svoju decu, protiv Leskovčanke je podneta krivična prijava za nasilje u porodici. NJoj je tada određena i mera zabrane prilaska i kontakta sa suprugom i decom da bi nakon toga bila ukinuta mera prilaska deci.

Slučaj su Centru za socijalni rad prijavili otac dece i policija.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.