EPILOG ZLOSTAVLJANJA DECE U LESKOVCU: Starateljstvo dobio otac, majka može da ih viđa jednom nedeljno
Starateljstvo dobio otac, Foto: Printscreen

NASILJE U PORODICI

EPILOG ZLOSTAVLJANJA DECE U LESKOVCU: Starateljstvo dobio otac, majka može da ih viđa jednom nedeljno

Istim rešenjem ukida se i zabrana prilaska koju je žena imala prema mužu

Objavljeno:

Slučaj nasilja u porodici, koji je postao poznat domaćoj javnosti zahvaljujući širenju snimka zlostavljanja dvoje dece u Leskovcu, dobio je svoj epilog.

Majci koja je navodno zlostavljala svoju decu u Leskovcu biće dopušteno da ih jednom nedeljno viđa, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.

Kako je za Kurir potvrdio otac dečaka (4) i devojčice (6), ovu odluku je potvrdio Osnovni sud u Leskovcu, i njega je sud imenovao za stalno vršenje roditeljskog prava. Pored toga, određena je i alimentacija koju će majka plaćati za dvoje dece, u iznosima od 9 i 7 hiljada dinara.

Istim rešenjem ukida se i zabrana prilaska koju je žena imala prema mužu, a ostala je na snazi zabrana prilaska svedocima i predškolskoj ustanovi u kojoj deca borave.

Otac zlostavljane dece iz Leskovca, a čiji je snimak šokirao srpsku javnost, tvrdi da nije objavio video koji prikazuje kako njegova supruga navodno tuče njihovog sina i ćerku, i da ne zna kako su se pojavili u javnosti.

Na uznemirujućim snimcima vidi se kako žena prvo viče na decu, a onda ih udara i šutira, udara im glavu o glavu i potom ih gura od sebe.

Dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad decom se tu ne završava. Na drugom snimku, nervozna što ne može da zakopča jaknu dečaku, žena takođe viče i udara dete.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.