IZAZVALI UDES NA AUTO-PUTU KOD ĆUPRIJE, PA POBEGLI: Policija otkrila i uhapsila dvojicu Leskovčanina
Ilustracija, Foto: MUP

SRAMNO

IZAZVALI UDES NA AUTO-PUTU KOD ĆUPRIJE, PA POBEGLI: Policija otkrila i uhapsila dvojicu Leskovčanina

Zbog postojanja sumnje da je kao suvozač u kombiju izvršio krivična dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i posebni slučajevi falsifikovanja isprava u saizvršilaštvu, i I. S. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Objavljeno:

Pripadnici Policijske uprave u Jagodini identifikovali su i uhapsili A.P. (1984) I.S. (1980), obojica iz Leskovca, osumnjičene da su 9. novembra, na auto-putu kod Ćuprije, učestvovali u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede opasne po život, a potom pobegli sa lica mesta.

Kako se sumnja, A.P. je upravljajući kombijem udario u prikolicu automobila, koja se otkačila i zaustavila na zaustavnoj traci, dok je vozilo za koje je bila zakačena sletelo s puta. Vozač tog vozila je teško povređen.

U saopštenju Policijske uprave navodi se da su A.P. i suvozač I.S. iz kombija pobegli sa mesta nesreće, a kombi su ostavili na kolovoznoj traci. Utvrđeno je da registarske tablice na kombiju pripadaju drugom vozilu. Vozač kombija A.P. se sumnjiči da je izvršio teška krivična dela protiv bezbednosti saobraćaja - nepružanje pomoći povređenom licu, posebni slučajevi falsifikovanja isprava i teško delo protiv opšte sigurnosti, te mu je policija odredila zadržavanje do 48 sati.

Takođe, zbog postojanja sumnje da je kao suvozač u kombiju izvršio krivična dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i posebni slučajevi falsifikovanja isprava u saizvršilaštvu, i I. S. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Obojica će, potom, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.