TEŠKA NESREĆA U LESKOVCU! Kamion pregazio ženu na biciklu, prolaznici zatekli jeziv prizor
Policija, Foto: Printskrin/RTS

TRAGEDIJA

TEŠKA NESREĆA U LESKOVCU! Kamion pregazio ženu na biciklu, prolaznici zatekli jeziv prizor

"Prizor je bio jeziv", navodi on.

Objavljeno:

Prolaznici su pokušali da pomognu ženi, ali joj nije bilo spasa.

Žena koja je vozila bicikl i čiji identitet još nije utvrđen poginula je u četvrtak oko 17:15 sati na raskrsnici sa semaforima Svetoilijske i Ulice Miloša Obilića, kada je zakačio teretnjak beogradskih registarskih oznaka, a potom je, kako tvrde pojedini okupljeni Leskovčani, pregazio.

Kako je rekla Marija Sokolović, PR Policijske uprave u Leskovcu, došlo je do kontakta između kamiona i vozača bickila i tom prilikom je stradala žena i to se desilo kada je vozač kamiona skretao u Ulicu Miloša Obilića.

Žena je još na licu mesta Na davala znake života. Čovek koji je tu prolazio joj je držao glavu i hrabrio je da izdrži, a onda je došla Hitna pomoć", priča jedan od prodavaca u obližnjoj prodavnici, koji kaže da je čuo samo jak udarac i da je istručao na ulicu i dodaj da je čuo užasne krike prolaznika. Nažalost, Žena je izdahnula na putu za bolnicu.

Njegov drug tvrdi da je, navodno, video da je kamion povukao ženu na biciklu za sobom i da ju je potom pregazio sa sva četiri točka.

"Prizor je bio jeziv", navodi on.

Na licu mesta je izvršen uviđaj. Kamion, za koji je rečeno da je vlasništvo leskovačkog preduzeća, stoji uz trotoar leve strane od raskrsnice prema mostu na Veternici, a pored njegovog desnog točka je smrskani bicikl. Kako kažu meštani, na toj raskrnici često dolazi do nezgoda, ali je ovo je prvi slučaj sa kobnim ishodom.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.