EMOTIVAN OPROŠTAJ OD NASTRADALE UČITELJICE IZ ŠKOLE U KOJOJ JE RADILA: Zauvek ćeš živeti u našem sećanju
Nastradala učiteljica Tijana B., Foto: Fcaebook

TUGA DO NEBA

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD NASTRADALE UČITELJICE IZ ŠKOLE U KOJOJ JE RADILA: Zauvek ćeš živeti u našem sećanju

Direktor Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" Saša Gajić izjavio je da ih je vest o smrti koleginice Tijane zatekla i šokirala

Objavljeno:

Učiteljica Tijana B. (36) nastradala je u saobraćajnoj nesreći u nedelju oko 14 časova na Zrenjaninskom putu kod Kaća, kada je na njen "reno klio" naleteo mladić P. K. (21) koji je bio pod dejstvom narkotika.

Povodom tragedije koja se dogodila, oglasila se i Osnovna škola Ivo Lola Ribar, u kojoj je Tijana bila zaposlena.

- Poštovane kolege, učenici i roditelji, sa velikom tugom i bolom obaveštavamo Vas da je naša učiteljica Tijana Bilić tragično preminula dana 07.11.2021.godine. O vremenu i mestu sahrane, kao i o vremenu komemorativne sednice obavestićemo naknadno. Počivaju u miru draga naša Tijana, zauvek ćeš živeti u našem sećanju - navodi se u saopštenju škole.

Podsetimo, učiteljica je poginula u direktnom sudaru, a njeno telo su iz "renoa" morali da izvlače vatrogasci.

U nesreći su učestvovali i autobus GSP-a na liniji 24 i automobil "ford fiesta".

Posle nesreće, autobus je sleteo u kanal pored puta.

Direktor Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" Saša Gajić izjavio je da ih je vest o smrti koleginice Tijane zatekla i šokirala.

Prijatelj porodice ispričao je za Blic da se Tijana vraćala od rođaka koji žive u jednom mestu nadomak Zrenjanina.

- Budući da je kasnila, brat i mama su se malo zabrinuli ali su pretpostavljali da je to zbog gužve na putu koje su česte na toj deonici. Odjednom im je neko pozvonio na vrata i kada su otvorili videli su policajca koji im je izrazio saučešće i objasnio šta se desilo. Tu je krenula agonija. Oboje su se oduzeli. Policajac je pokušavao da ih smiri, a onda sam primio poziv od brata koji mi je kratko rekao: dođi molim te, poginula naša Tića. Odmah sam otišao tamo i jedva smo uspeli nekako da ih smirimo. Policajac je bio izuzetno ljubazan i objašnjavao im je kakva je sada procedura i da neko mora da ode do Instituta za sudsku medicinu da identifikuje telo. Međutim, par sati su skupljali snagu i hrabrost da se tamo upute jer nisu želeli da poveruju da je to Tijana. Konačno je brat otišao tamo sa jednom prijateljicom i uverio se da je u pitanju njegova sestra - ispričao je sagovornik.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.