OVO JE MLADIĆ KOJI JE UDARIO AUTOM UČITELJICU TIJANU: Opirao se policiji, bio je pod dejstvom DROGE
Osumnjičeni, Foto: Facebook

UŽAS

OVO JE MLADIĆ KOJI JE UDARIO AUTOM UČITELJICU TIJANU: Opirao se policiji, bio je pod dejstvom DROGE

U stravičnoj saobraćajki koja se dogodila u nedelju, preminula je Tijana B. (36)

Objavljeno:

Mladić P. K. (21) osumnjičen je da je svojim automobilom marke "mercedes", dok je bio pod dejstvom kokaina i thc-a, usmrtio učiteljicu novosadske OŠ Ivo Lola Ribar Tijanu B. (36), koja se nalazila za volanom svog "reno klia".

On se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a pri hapšenju se opirao i šutirao delove koji su bili razbacani po putu posle nesreće.

Podsetimo, stravična saobraćajka se dogodila u nedelju oko 14 časova na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Kać, a Tijana je poginula na licu mesta. Njeno telo su iz "renoa" morali da izvlače vatrogasci.

U nesreći su učestvovali i autobus GSP-a na liniji 24 i automobil Ford Fiesta.

Posle nesreće, autobus je sleteo u kanal pored puta.

Direktor Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" Saša Gajić izjavio je da ih je vest o smrti koleginice Tijane zatekla i šokirala.

Prijatelj porodice ispričao je za Blic da se Tijana vraćala od rođaka koji žive u jednom mestu nadomak Zrenjanina.

- Budući da je kasnila, brat i mama su se malo zabrinuli ali su pretpostavljali da je to zbog gužve na putu koje su česte na toj deonici. Odjednom im je neko pozvonio na vrata i kada su otvorili videli su policajca koji im je izrazio saučešće i objasnio šta se desilo. Tu je krenula agonija. Oboje su se oduzeli. Policajac je pokušavao da ih smiri, a onda sam primio poziv od brata koji mi je kratko rekao: dođi molim te, poginula naša Tića. Odmah sam otišao tamo i jedva smo uspeli nekako da ih smirimo. Policajac je bio izuzetno ljubazan i objašnjavao im je kakva je sada procedura i da neko mora da ode do Instituta za sudsku medicinu da identifikuje telo. Međutim, par sati su skupljali snagu i hrabrost da se tamo upute jer nisu želeli da poveruju da je to Tijana. Konačno je brat otišao tamo sa jednom prijateljicom i uverio se da je u pitanju njegova sestra - ispričao je sagovornik.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.